Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Joku se on täällä käsitelty?

Sivut

Kommentit (125)

[quote]

[saako miehet olla ilman paitaa leikkipuistosa?/i]Mielellään paidattomuuspakko leikkipuistoon miehiltä kesäisin :) Jotain piristystä arkeen! :D

Suomalaisilla on tämä saunakulttuuri joka tekee sen että

alastomuutta pidetään normaalina, (kaikissa suomalaisissa leffoissa niin munat kuin muutkin paikat heiluu paljaina) suomalaiset ovat hyvin estottomia näissä asioissa. Muta esim. euroopassa ei monessakaan maassa edes uimahalleissa, pestutiloissa, olla ilkosen alasti.

Siinä sulle perspektiiviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilta-Sanomat heti paikalle haastattelemaan puistovalvojaa, jos hän ei häädä pois paitansa riisunutta isähenkilöä. Varmasti siellä sellainenkin on ollut ja tulee olemaan.

Melkein itkettää, kun muilla palstoilla äitiä haukutaan lutkaksi, pissikseksi jne. ja minkä takia? Siksi, että hänellä oli bikinit päällään ja ikää vielä suht vähän tässä mummoäitien luvatussa maassa...huoh.

Lainaus:

eikä aikuisille naisille jotka haluaa itseään paljastella, siellä

kyykiessä sitten pimpsanposket vilahtelee, sellainen ällöttää ja todella itsekästä käytöstä.
Kuinka sairas voi av-mamman mielikuvitus olla????????????????????????????

jos täällä asetetaan sääntöjä heitäkin ajatellen? No ei tietenkään! Älkää niitä maahanmuuttajia syyttäkö, vaan niitä sääntöjen laatijoita.Minä olen vain iloinen, että Suomi in sen verran esimerkillinen valtio, että ottaa huomioon myös erilaisten ihmisten tarpeet. Mielestäni on myös mautonta pukeutua bikineihin leikkipuistossa, vaikken ole maahanmuuttaja vaan ihan tavallinen espoolainen nainen.Enkä muuten ole ikinä peittänyt päätäni lomaillessani muslimimaissa (Turkki, Dubai, Marokko).

Lainaus:

suoraan sanoen tämä puisto jupakka lähti näistä maahanmuuttajista ja siks

toiseen vitun somalit varastivat poikani pyörän eli jäivät kiinni rysän päältä iinni mutta ei 6 vuotiaani saanut niitä jaloin kiinni että haista vaan pitkä paska jatka niiden puolusteluja
Autot varastetaan, yritysten ikkunoita rikotaan, pyörien kumit puhkotaan?

Uhaillaan kadulla jne.

Eikö siinä se asia mistä sinä heitä syytät (rikoksista) joudu outoon valoon?

Kannatatko siis rikoksia jos kohde ja asia on oikea????

Mutta toisaalta sitten tuli mieleen sekin että Helsingissä on paljon maahanmuuttaja-perheitä, jotka eivät halua poikiensa näkevän aikuista naista bikineissä, eivätkä tämän takia tuo lapsiaan esim. uimahalliin tai rannalle. Kohta laps parat eivät sitten pääsisi puistoonkaan, jos bikinit yleistyisivät leikkipuisto-asuksi.

On se puoli, että 16-vuotiaana ensimmäisen lapsensa tekaissut huitukka viuhtoo bikineissä ympäriinsä paikassa, jossa on paitsi äitiä ja lapsia, myös niitä isiä! Onhan se nyt hyvänen aika liian houkuttelevaa, kun omalla vaimolla on päällään muodoton tunika, legginssit ja kirkkaanvihreät Crocsit, ja siinä vieressä joku levittää suojakerrointa kolmiobikinin verhoamaan yläkroppaansa. Kyllä siinä varmasti yksi jos toinenkin äitee on ehtinyt käydä valittamassa puistovalvojalle...Toinen puolihan on se, että enpä löytänyt Suomen laista enkä kaupungin järjestyssäännöksistä kohtaa, jossa bikineissä makoilu kahluualtaan reunalla olisi kielletty. Suomessa lapset käyvät vanhempiensa kanssa saunassa (pelottavan vanhoiksi asti) joten eiköhän siellä ole nähty kaikki, mikä voisi herättää kysymyksiä. Jos bikininaisen käytös on ollut normaalia eikä erityisen huomiota herättäävää tms., en voi kuin ihmetellä asiaa ja sitä, miksei hän sillä paikalla vaatinut esimerkiksi järjestyssäännöstä nähtäväkseen.

Lainaus:

Olen asunut maalla ensimmäiset 20 vuotta ja nyt kaupungissa 10 vuotta eikä vieläkään ole kummempaa ajatusta päässä kulkenut kun joku on liikkunut kaupassa shortseissa ja bikinien yläosassa. Nyt tiedän, että näitä ihmisiä pitää alkaa kytätä ja arvostella. Jollain on nyt likainen mieli ja se en ole minä.
Eipä tulis mieleen kyllä ajatella mitään saati sitten laittaa enempiä vaatetta päälle kun kauppaan lähtee. Ap +kumpp. on varmaan niitä, jotka istuu rannallakin villapaita päällä 25 asteen helteessä hih.Minä ainaki nautin helteistä.Muuten, miltä ne isot karvaiset äidit näyttää? hahaa

vaan karvakaan vilahda sieltä alta näkyviin:D

Lainaus:

menevät aikuiset. Eli sinne ei saisi mennä housuissa, mekossa, pyöräilyshortseissa jne. vaan ainoastaan uimapuvulla. Nyt tiedämme, että uimapuvun tulee olla kokouimapuku eikä bikinit...

niin kuin oikeasti, jos ne on peitettyinä binikinin alle, niin mitä ihmeen pahaa niissä on? Leikkipuistot jokin huora/madonna kisapaikka?Leikkipuistoissa ei varmaan saa imettäää?

Täällä meilläpäin, pienehkössä kaupungissa, on jo vuositolkulla lenkkeillyt eräs 50+ "herras"mies kesäisin AINA pelkissä PIENISSÄ alushousuissa. Ja ei kukaan ole häätänyt kaduilta pois. Käypäs hän monesti torillakin istuskelemassa ja saattaa ostaa tullessaan lähikaupasta janojuomaakin. Ja kukaan ei sano mitään.Mutta aijai, kun Hesassa mamma vetää bikinit päällä leikkipuistossa, heti on siveyspoliisit kimpussa.Että olenkin katkera :oIMutta itse asiaan; mua ei haittaa kyllä mikään pukeutuminen, kunhan tosiaan sukupuolielimet on piilossa. Ja eikös se uimarantakin ole JULKINEN tila eikähän siellä lähellekään kaikki edes ui, pelkästään ottavat aurinkoa, vai mitä?? Eli laitetaanko saman tien laki, että rantsullaki vain vedessä saa olla bikineissä, muutoin vähintään polvimittaset housut/hame ja t-paita???

ja sinä vastaat ko. paikan järjestyksestä, niin tietenkin voit huomauttaa.Tässä tapauksessahan ko. tyypille huomautti puiston ohjaaja, jolla on siihen myös valtuudet.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat