Vierailija

Moi!

on varmaan ollut joskus aiemminkin....

ensi viikolla lähdetään lomareissuun joka sisältää automatkailua useina päivinä.

Mitä pitäisi ottaa mukaan?

Mihin varautua?

Miten viihdyttää mukeloita? Iät 1,5 ja 3,5

vinkkipinoon varmasti sopii myös vinkit isommillekkin lapsilleMitä leikkiä 3,5v kanssa autossa? Joka istuu takana ja ja vanhemmat edessä.Kommentit (4)


Omalle 1½v:lle tein aikanaan yllätykseksi albumin, jossa tuttujen sekä eläinten kuvia.Jos isompi laskee mielellään, niin yksinkertaosta ajankulua on laskea vuorotellen ihan ykkäsestä lähtien... Tylsää, mutta lapsesta jostain syystä viihdyttävää.Ulkoa voi pongailla sinisiä autoja, keltaisia taloja tms.Usein ostan pitkille matkoille yllätyksiä, esim. Puuha Pete -lehti, pikkuauto, leikkilääkärintarvikkeet, pehmolelu, minirusinapaketti.Kaivelen myös unohduksiin jääneitä pikkuleluja mukaan. Lapset saa myös itse pakata pienen laukkunsa leluilla. Se otetaan joko autoon sisälle tai sitten laitetaan takakonttiin ja ennen päivän matkaa sieltä voi valita mieleisensä tavaran.Lempikasetit tai -cd:t mukaan.Muutama hassu vaatekappale, hattu tai huivi, voivat tuoda riemua takapenkille.Ehdottomasti juotavaa, meillä aina vettä vuotamattomissa nokkamukeissa.Vanhemmille puolestaan rutkasti kärsivällisyyttä ja kuskille pitkää mieltä. Karjuntaa kuuluu yleensä jossain vaiheessa kuitenkin, meillä se siedetään - puolen tunnin max. tunnin ajan - vähän riippuen siitä, miten pitkä matka on jäljellä. Toisinaan pidämme pitkiä taukoja ja etenemme hitaasti, toisina päivinä pääsemme nopeammin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esim. tietyillä liikennemerkeillä, eläimillä tms. (se, joka huomaa ensimmäiseksi, huutaa bingo). Välillä jokainen valitsi tietyn värin, ja voittaja oli se, jonka värin autoja tuli eniten vastaan seuraavan 30 kilometrin aikana tms. Sitten on tietty laiva on lastattu ja tavupeli (ka-la, la-to, to-ri jne.) Tavupeliä voi vaikeuttaa hyväksymällä esim. vain kolmitavuiset substantiivit. Pahoittelut, että näistä ei ole apua ihan pienien kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat