Seuraa 

Ovis tuli ja meni mutta limaa on vaan. Emätin on koko ajan kostea ja lima on semmoista kirkkaan vaikoista ja venyvää, venyy sormien välissä pitkiksi säikeiksi kuten oviksessa. Mitä ihmettä tää on? Muilla samanlaista?

Kommentit (8)

omasta puolestani vastanneille. enpä valitettavasti raskaudesta johtuvaan limaan usko, kyllä jotenkin on sellainen olo,että tämä se ovis on ja viikonlopun tuntemukset harhaa. sitä vaan ihmettelen, että miksi ovisoireet hetkeksi hellittivät..

mutta niin kai se lienee asia, kun senniina sanoi, että kaikenmaailman tuntemuksia ja muuta voi olla, eikä se mitään tarkoita. masentavaa tämä itsensä tarkkailu! esikoinen lähti niin helpolla, että eipä juuri tullut bongailtua ovista tms. toisesta on isommat paineet.. luin tuolta juuri jostain ketjusta, että hormoonikierukan jälkeen on kestänyt raskaaksi tulo kauemmin, toiv. se ei ole mitään tieteellistä faktaa, itsellä kun se kierukka juuri oli.no mutta, plussatuulia ja kai sitä pitäisi pohtia ja tarkkailla itseään vähemmän, ei ehkä tämä asia sitten niin ressaisi!

sen vielä lisätäkin, mitä ed. kirjoittaja laittoi eli joillakin limantulon jatkuminen voi olla merkki raskaudesta...mutta Luoja tietää, kuka se " joku" on. Itselläni on ollut kaikenlaista valkkaria oviksen jälkeen välillä älyttömästi-ei mitään kirkkaasta kellertävään ja aina se on vaan tätsyä tarkoittanut. Samoin kuin kaikki muutkin " ennakko-oireet" . Näistä omista kokemuksista ehkä kumpuaa tämä rivien välistä luettavissa oleva kyynisyys...silti ei voi olla noita merkkejä ja kroppaansa tarkkailematta...Plussatuulia kuitenkin kaikille täällä pyöriville!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli tuolla huhtikuun helistimissä asiaa ihmettelinkin, luulin oviksen jo olleen ja nyt on runsasta, kirkasta, venyvää limaa. onko huomenna jo myöhäistä yrittää, jos tämä nyt vasta olikin se varsinainen ovulaatio? kertokaa joku viisas!!!

Täällä saman suuntaista oirehdintaa. Yleensä liman tulo on lisääntynyt vasta muutaman päivän ennen tätiä. Nyt tuntuu että selvästi kuivempia päiviä oviksen jälkeen oli vain yksi.

itse olen sitä mieltä, että pelkän limantarkkailun avulla ovista ei voi määrittää. Mullakin tulee usein kp 20 tienossa kirkasta ja venyvää, vaikka ovis on ollut mahd. kp14 maissa, jolloin limaa myös tullut tai itse asiassa vähän aikasemmin. Ovisliman näköinen " tavara" voi olla myös edellisen päivän simppaa. Ei varmaan apua, mutta kokemukseni kerroin kuitenkin=)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat