Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä minusta se plussa on plussa. Eli vaikka tulee vasta ajan loppupuolella, niin plussa se silti on. Itse en olisi huolissani ennen kuin jos vuoto alkaa ja kyllä se sitten alkaisi tänään, jos olisi keskenmennyt.

mutta apteekin oman tein kun heräsin yöllä isoon pissahätään, pissa oli laimeaa... seli seli :)

No, tein äskön aconin jälleen, ei ole tulos ainakaan haalistunut kahdessa päivässä, eikö se ole hyvä merkki? Kuinka räikeä viiva on kaikkein vahvin siinä aconissa?

Edes mikään keskenmeno ei ole voinut olla, koska tuolloin menkat eivät olleet vielä alkaneet synnytyksen jälkeen ja meni useampi kk ennenkuin menkat alkoi.Ap:lle onnittelut raskaudesta :)

Mutta niissä kahdessa en ehtinyt saada läheskään vahvaa plussaa, vaan himmeän, eli kemiallisia olivat... Pelottaa myös nyt. Pitäisikö tehdä tänää se samanlainen acon10? Jotta saisin sielunrauhan tilanteeseen... ap :I

Enpä ole koskaan saanut näitä kuuluisia viivanpaikkoja taikka haamuja. Mikä helkkarin haamu?? Miksi niillä herkillä pitää edes testailla kun tuloksia ei sitten muka uskota!!!????

Eli jos olit pissaamatta vain kaksi tuntia ennen apteekin omalla testaamista mutta aconiin pissasit pidemmän tauon jälkeen, niin sekin näkyy kyllä.Nimim. varmuuden varmistelija myös ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat