Vierailija

Tuli vaan mieleen, kun leikkikentällä näin erään tapauksen.

Kyseessä noin vähän reilu vuoden ikäinen lapsi, siis juuri kävelevä, joka menee sinne minne jalat vievät, eikä kuuntele mitään järkipuhetta...Äitinsä(?) ei tuntunut lainkaan huolestuvan lapsensa seikkailuista. Lapsi kipitti mm. läheiselle autotielle, ja sai mennä menojaansitä tietä pitkin ihan rauhassa. Jotkut autoilijat ajavat sitä tietä talojensa pihoihin tosi lujaa, niin että hiekka pöllyää. Eli jos sellainen autoilija vastaan sattuisi, niin eipä tuosta lapsesta jäisi kuin märkä läntti. Mutta äidillä ei kiirettä näyttänyt olevan... Vähän huuteli perään, että äläs nytten, tulepas takas. Ja sitten hi-taas-ti lähti löntystämään muksunsa perään. Itse olisin kyllä jo vähän rivakammin hölkännyt siinä vaiheessa, mutta ehkäpä se lapsi sitten ei ole niin tärkeä äidilleen, vai? Vai olenko minä jotenkin ylisuojelevainen luonteeltani - pitäisikös noiden yksvuotiaiden antaa juoksennella vapaasti autoteillä????(Toisen kerran kyseinen muksu yritti karata leikkikentän toisella puolella olevalle vielä isommalle autotielle, silloinkaan äidillä ei suurempaa kiirettä näyttänyt olevan - eräs vieras äiti nappasi muksun talteen, kun oli juuri tulossa lapsineen leikkikentän suuntaan siitä tieltä).

Kommentit (8)

miksi oletattte aina että äiti ei välitä lapsestaan? ehkä lapsi vielä valvottaa öisin ja äiti oli yksinkertaisesti niin väsynyt ettei jaksanut lähtee juoksemaan perään..

Kyllä se taapero äidilleen varmasti tärkeä on, mutta jotkut ihmiset vain ovat toisia välinpitämättömämpiä. Kälyni on esim. tällainen. Rakastaa kovasti lapsiaan, mutta kyllä niillä sattuu ja tapahtuu ja välillä ihmettelen suuresti heidän menoaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat