Seuraa 

Tarkoitus olisi paistaa muurikkapannulla lettuja ja syöjien joukossa on yksi maito- ja muna-allergikko. Olisiko sinulla antaa hänellekin sopivan lettutaikinan ohjetta?



Kiitos!

Kommentit (3)

Miten kauan taikinaa voi " seisottaa" ennen kuin se alkaa maistua hiivalta? Aika iso taikina täytyy tehdä, meitä on aika monta yhteensä... Ehkä olisi sittenkin varminta paistaa vain tälle allergiselle näitä lettuja ettei ison taikinan viimeiset letut sitten maistu hiivalle? *pohtii*



Kiitos vielä!



T. Ankkis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Ja ei sun kahta taikinaa tarvitse tehdä, kyllä tää kelpaa kaikille =)

Sivustolla on paljon muitakin loistavia ohjeita....



http://www.elisanet.fi/puutteenpera/puurot.html#letut



Maidottomat ja munattomat letut

7 - 8 dl vettä

4 dl vehnäjauhoja

maustemitallinen kuivahiivaa

rkl sokeria

(1/2 tl suolaa) Valmistus:



Lämmitä vesi kuivahiivan vaatimaan lämpötilaan, lisää jauhot ja kuivahiiva. Peitä kulho liinalla ja anna " tekeytyä" niin kauan, että seos alkaa hieman kuplia (n. 15-30 min.) Jos taikina tuntuu liian paksulta, lisää vettä.



Paista pannulla voissa tai rypsiöljyssä. Hiivan ansiosta letut pysyvät hyvin koossa ja ovat helppoja paistaa. HUOM! Taikina ei saa käydä liikaa, muuten letut maistuvat hiivalle. Kun opit ajoituksen, niin lettuja ei erota perinteisistä.





* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat