Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on viisivuotias tyttö (kohta kuusi), joka on lakannut kokonaan leikkimästä. Ei leiki leluillaan eikä tahdo saada leikkiä aikaan parhaittenkaan ystävien kanssa vaan koko touhu menee riehumiseksi. Tuntuu että tyttö katsoo kaikkia nenänvartta pitkin ja kertoilee vaan kuinka hyvä ja erinomainen hän on milloin missäkin asiassa.Olen yrittänyt jutella, uhkailla ja komentaa mutta tilanne ei muutu. Nyt olen ihan ällikällä lyöty kun ennen niin herttainen ja leikkivä tyttö on muuttunut ylpeäksi ja tärkeileväksi.Onko hyviä vinkkejä vai onko tämä vain kestettävä ohimenevänä vaiheena?Yhtenä syynä tähän saattaa olla 1-vuotias pikkuveli, jonka kanssa touhuaa jonkin verran ja tuntuu välillä että tyttö laskeutuu pikkuveljen tasolle. Turhauttavaa joka tapauksessa.

Kommentit (5)

mutta itsenäinen leikki ei suju. Ja tarkoitan juuri leikkiä... jaksaa siis piirtää, lukea jne ihan määrättömästi mutta minkäänlainen järkevä leikkiminen ei suju.harmittaa vaan kovasti kun kaverit ei oikein tahdo ymmärtää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Älä huoli, kyllä se eskarissa ohi menee, kun pääsee ikäistensä seuraan.Meillä viimeksi rauhallinen poika muuttui 4-vuotiaana ihan kamalaksi ja sitä jatkui vielä 5-vuotiaanakin, mutta taas on poika ihan ihana kaveri!

Nyt odotellaan sitten kuopuksen muuttumista... ikää nyt 3½-vuotta. IIk.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat