Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Muutimme juuri keväällä uuteen kotiin. Nyt vajaassa viikossa on ollut kaksi kyykäärmettä pihassa. Miten niistä pääsee eroon. Saako niitä tappaa? Ei tunnu kovin houkuttelevalta päästää lapsia pihaan leikkimään... Kuitenkin ovat aika myrkyllisiä ja poikimis aikakin taitaa niilä olla tuossa elokuussa. Kyypakkaus on onneksi ostettuna.Hyviä vinkkejä otan ilolla vastaan.

Kommentit (8)

kysykää vaikka mistä. muuten sitä ei saa tappaa eli se on rauhoitettu mutta omalta pihalta saa ja niin mekin teemme. pienten lasten kanssa kuollut kyy on paras kyy...

En ole löytänyt mitään myrkkyä yms. juttua jolla niitä sais häädettyä. Paras keino lienee nurmikon matalana pitäminen mahdollisimman isolta alueelta. Kannattaa olla vauvan vaunujen kanssa erityisen varovainen, tuttavalla kyy oli kiemurtelemassa kuistilla oleviin vaunuihin. En tiedä saako kyitä tappaa, mutta meillä ainakin tapetaan kaikki jotka kiinni saadaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä pienin lapsi on alle kuukauden ikäinen enkä ole uskaltanut vaunuja jättää hetkeksikään silmistä... mikä on välillä hankalaa, kun vanhin lapsista on 3v2kk ja keskimmäinen 1v 9kk joilla vauhti päällä aina pihalla...taidan ehdottaa tuota polttoa, kun kyy seuraavan kerran pihassa näkyy. Nurmikko vasta itämässä, joten on vielä toistaiseksi lyhyt =DTosin pidempää heinikkoa on tuossa vähän taaempana, josta tänään miehelle vihjasin, josko niittäisi sen pois ja tasaisi maan niin saisi leikkurilla sitten ajella siitä...Itse kammoan käärmeitä, lapsena käynyt pari läheltä piti tapausta, jolloin aikuinen päässyt väliin ja pelastanut tilanteen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat