Vierailija

Oikeasti jo ahdistaa tulossa oleva syksy. Hankinta listaa on taas paljon: esikoiselle ulkoilupuku, farkut ja sisähousuja, keskimmäiselle myöskin ulkoilupuku ja kuopuskin tarvitsee uudet kengät ja saappaat. Huoh! Näistä kun selvitään jotenkin niin sitten täytyy kohta jo hankkia toppapuku ainakin esikoiselle....

Sivut

Kommentit (28)

lapsille ostettuna kauluspaitoja, villapaitoja, mekkoja ja housuja, kaikki alesta, ja kaikki tietyn varisia, ei ole valintaongelmia. Kolmasluokkalaiselle menee viela vanhojakin, jotain uutta kuitenkin, ekaluokkalaiselle kaikki uutta, solmio viela puuttuu. Kengat ovat ostettuina.Kotivaatteita sitten aina tarttuu muutenkin, niita ei tarvitse niin erikseen hankkia. Uudet talvitakit taitaa olla ostoslistalla, mutta ei ole niilla kiiretta.Koulu alkaa kylla vasta syyskuussa.

ostetun puvun saisi nyt kolmasosan hinnalla:)

Lainaus:

Minulle ne eivät kelpaa. Nehän ovat sitä kuraa, mikä ei ole normaalihintaisena mennyt kaupaksi. Se vadelmanpunainen Reimateckin roikkuu joka hiton telineessä, eikä mene kaupaksi kuin tripla-alella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Legginsejä on saanut alkaen 2 euroa, Reimatecin kaksiosainen asu esikoiselle kouluasuksi maksoi 50 euroa. Keskimmäiselle samanlainen myös 50 euroa. 10 eurolla sain kaikille kolmelle tuulipuvut ja kuopuksen Lassietec maksoi 25 euroa. Kaikki alennuksesta. Viime viikon löydöt oli parhaita: jo alennetuista puolet hinnasta pois, löytyi: esikoiselle vettä hylkivä koulutakki 5 euroa, collegehousuja 5 euroa per kpl, kuopukselle tec-lenkkarit 15 euroa, tunikoita ym. alkaen 1 euro/kpl, pikkareita kolme kpl eurolla, sukkia euron pari ym.Ei paljoa maksanut ja nyt jo vaatekaapit pursuaa kun lisäksi on tehty kirppislöytöjä pitkin kesää :) Ja tuntuu ihanalta kun syksy tulee kun on kaikki niin valmiina eikä paniikkia!Ensi talveksikin on jo melkein kaikki valmiina.... :)

yhdelle ala-astelaiselle ja yhdelle päiväkoti-ikäiselle. Rahaa menee ihan älyttömiä, vaikka kuinka olen taas alet kiertänyt. pelkät halvat lenkkarit koko porukalle maksaa 100-150 euroa ja syyssaappaat ainakin toisen mokoman, aikuisten kokoa olevat farkut 50 e halvimmillaan jnejne. Ei tässä itselle tarvitse koskaan mitään ostaa, mutta omahan on valinta.

Välikausipuvut ovat hitusen liian pieniä, mutta saavat luvan kelvata. Ei ole varaa ostaa uusia, koska talvivaatteet on laitettava molemmille. Haalarit ja kengät. Esikoisen vanha talvihaalari on liian tyttömäinen, harmittaa, kun tuli ostettua. Ei sitä oikein voi pojalle pukea. Tänä vuonna ostan molemmille mahdollisimman sukupuolineutraalit, jos vain löydän.

Meillä on kaikki jo olemassa syksyä varten, ja talveksikin tarvitsee ostaa korkeintaan uusia kenkiä, jos viime talviset ovat jääneet pieneksi. Ostan aina ulkovaatteet alesta valmiiksi, niin on varaa ostaa vähän parempia kuin normaalihinnalla. Nyt lapsille mahtuu vielä keväiset ulkovaatteet, ja jos eivät mahdu, niin uudet isommat ovat jo kaapissa odottamassa. Sisävaatteita tulee ostettua pitkin vuotta alennusmyynneistä ja kirppareilta, joten niitäkin on olemassa riittävästi.

mutta ei ahista, kesäaikaan kaikki pitkähihaiset ja pitkät housut jäänyt pieniksi. Onneksi juuri tuli hennesin kuvasto, annoin sen lapsille että merkkaa mieleisensä ja täytän sillä kaappeja. Syksy takit menee alkuun ja ostetaan uudet kun tulevat kunnolla myyntiin. En jaksa kierrellä aleja kun niissä roikkuu aina vaan rättejä. Kivaa kun saa lapsille uusia vaatteita!

En kyllä ymmärrä miksi kukaan ostaa syksyllä uusia välikausivaatteita kun juuri on alemyynnit takana ja kevään puvut myyty halvalla pois. Miksei niitä pukuja voinut ostaa silloin kun olisi saanut halvemmalla?

musta ihanaa kun lapset saa uusia vaatteita ja vanhoista päästään Huutiksessa eroon. Piristävää!Mä ostan vaatteet tenaville aina uutena, tosin edellisen sesongin alesta. Lisäksi ostan merkkivaatteita, koska ovat parempilaatuisia ja yleensä tyylikkäämpiä. Ne voi käyttää molemmilla lapsilla. Ruotsalaisten halpisketjujen lastenvaatteista en tykkää pätkääkään.

aina syksyllä ja keväällä, mutta minua stressaa kamalasti se, että kaiken pitää olla just-eikä-melkein! Kulutan kamalasti aikaa kaupoissa ja netissä vaihtoehtoja ja tuotetietoja tutkien, koska vihaan hutiostoksia. Ostan alesta vain, jos löydän kokonaiset, käyttökelpoiset setit tai vaatteen, jota varmasti voi yhdistellä jo olemassa oleviin vaatteisiin. En osta vain siksi, että "oli nyt halpaa". Mieluummin ostan haalarit yms. sellaiset silloin, kun pipoja, rukkasia yms. on suurin valikoima - heti niiden tultua kauppaan. Joskus alelöydöt, kuten nyt viimeksi Ticketin välikausiasut ensi kevääksi, ovat mahtavan kiva ylläri :).Olen ostanut helpon päiväkoti-varustuksen, kuravaate- ja kumisaapasasiat hoidettiin kuntoon jo keväällä. Toppahaalarin ostin juuri, Gore-kengät alkukesästä alesta. Nyt arvon muutaman erilaisen asustesetin välillä, todennäköisesti ostan useamman erilaisen kokonaisuuden haalareiden kanssa pidettäväksi. Välikausiasuja on uusia kaapissa ensi syksyksi ja kevääksi kaikkiaan 5; ne on, ilahduttavaa kyllä, poimittu yhtä lukuunottamatta 50-60% alella.

Ei mitään ahdistusta, kaikille neljälle on vaatetta ja kenkää ainakin ensi kesään asti varastossa. Isommilta siistinä jääneet on jätetty odottamaan seuraavia, kirppikseltä olen aina ostanut sellaista mikä on miellyttänyt ja alennusmyynneistä on hankittu melkein kaikki uutena ostetut. Kenkäkauppaan ehkä pitää mennä syksymmällä, mutta mitään muuta ei oikeasti tarvitse ostaa.

meidän tytöille h&m:stä vaatetta päivähoitoon, ja laskun hinnaksi tuli 340 euroa.. No, kaikki ne eivät tietenkään ole sopivia, joten varmasti osa lähtee takaisin.

kun meillä ei tänä syksynä tule olemaan yhtään lasta päivähoidossa, ja vaatteidenkin kanssa on enemmän joustoa.Pelkästään omien kanssa ulkona pystyy enemmän kontrolloimaan sitä tilannetta, eikä niitä varavaatteita tarvita ihan niin paljon. Lisäksi olen niin ulkokultainen että hoitoon piti olla aina täysin tahrattoman puhtaat vaatteet, kun taas kotona ei ole niin vakavaa vaikka farkkuihin olisi pikkuisen jotain tahraa tullutkin edellisenä päivänä...

Paatuneena shoppailuhulluna päinvastoin odotan uuden "kauden" alkamista, jotta saan hyvän tekosyyn ostaa ostaa ostaa.Nyt kun on t-paitoja ja shortseja kaapit täynnä, joten niiden hankkimista en pysty itselleni perustelemaan. Sammarit, fleeceasu, välikausihanskat ovat syyshankintojen listalla.Toppapukua en aleista löytänyt, joten sen joudun nyt hankkimaan uutena - ostan siis alesta aina kun mahdollista ja nautin kovasti siitä, että saan jotakin esim. puoleen hintaan, vaikkei rahasta olekaan puutetta. Ja ekaa kertaa edellisen kauden hattu mahtuu vielä päähän, joten hankin talvihaalarin siihen sävy sävyyn sopivaksi - jos vielä jostakin löytää ruskeaa haalaria...

Minulle ne eivät kelpaa. Nehän ovat sitä kuraa, mikä ei ole normaalihintaisena mennyt kaupaksi. Se vadelmanpunainen Reimateckin roikkuu joka hiton telineessä, eikä mene kaupaksi kuin tripla-alella.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat