Vierailija

miksi?Eikö kaksi olisi riittänyt?

Kommentit (23)

joten kolme nimeä piti siksi antaa. Pystyttiin siten antamaan ne kaikki kolme nimeä, joita olisi kaikkia haluttu ensimmäiseksi nimeksi. Toiselle lapselle tuli kolme nimeä siksi, että olisi sama määrä kuin siskollaan.Lapsena kadehdin niitä, joilla oli kolme nimeä. Ehkä tämä juontaa jotenkin jo sieltä. Kyllähän kaksikin totta puhuen riittäisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

[color=blue]Kolme etunimeä koska halusin niin.Toinen selitys: Lapsen isällä vain yksi etunimi, lapsen äidillä eli minulla kaksi, ja lapsella - yllätys - kolme.Yksikin etunimi oli toisaalta ollut ok (harkitsimme), mutta tällä systeemillä ei ainakaan sekoitu takuulla kehenkään muuhun (tulee postia verotoimistosta väärälle henkilölle tms.)Ennen kaikkea kolme etunimeä vaan siksi kun se tuntui kivalta ;-)

koska etunimi on pitkä sopii siihen perään hyvin yksi lyhyt ja toinen pitkä nimi.

Lisäksi jokainen noista nimistä tulee jollain tavalla meidän suvuiltamme ja halusimme kunnioittaa mm. isääni antamalla pojallemme hänen nimesä.

periaatteessa tarvisivat kolmannenkin nimen vielä perään, jotta kuulostavat paremmalta, nyt ne kuulostavat hieman keskeneräisiltä.JOten jotta siitä rimpsusta tulisi kokonaisuus, niin se tarvitsee 3 nimeä. Ja koska me annamme lapsillemme uniikit itsekeksityt nimet, joita on hauska keksiä (esim maailmalta löytyneen järven nimeä hieman muuntelemalla Suomeen sopivammaksi on saatu esikoisen etunimi kokoon :)) niin " mitä enempi, sitä parempi" .

Koska etunimi oli pitkä, ei siihen mikään lyhyt perään sopinut ja kaksi pitkää nimeä olisi ollut kamala. Siispä tuli 8-kirjaiminen etunimi ja toiseksi nimeksi 4- ja 5-kirjaimiset nimet. Tytön kauniista (ei hienostelevasta!) nimestä on tullut monta kertaa positiivista palautetta niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Itse en halunnut sitä etunimeksi, joten laitoin sen toiseksi nimeksi. Piti laittaa vielä kolmas nimi, jotta nimi ei kuulostaisi niin oudolta ja töksähtelevältä.

halusin " tasa-arvon" nimissä antaa lapselle sitten 2 suomalaista nimeä siihen keskelle. Eka ja toka nimi 4 kirjaimiset ja 3s nimi 7 kirjaiminen. sukunimessä 8 kirjainta.

nimi ei sopinutkaan siihen perään vaan vaati sinne väliin yhden nimen. Tytöllä on vain kaksi nimeä, kolmaskin olisi olut keksittynä mutta siitä olisi tullut liian pitkä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat