Seuraa 

Meillä lapset 7v, 5v ja pian 3v. Kumpaankohan suuntaan kannattaisi lähteä??

Kommentit (4)

Nimittäin pakko kehua Power Parkia!

Käytiin kesän alussa särkänniemessä(lapset 7ja 9 ,kumpikin alle 130cm)

Eikä siellä juuri ollut heille sopivia laitteita..Nyt sitten kävimme ekaa kertaa täällä pohjanmaalla,power parkissa,laitteita ei varmaan oo ihan niin montaa,mutta lapsille löytyi huomattavasti paremmin laitteita+ paikat oli siistejä,toisin kun särkänniemessä..

Myös aikuisille löytyi laitteita ihan tarpeeksi.http://www.powerpark.fi/Finnish/homepage.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ehdottaisin särkänniemeä. Käytiin tänä kesänä lintsillä pitkästä aikaa ja oli ihmisiä tosi paljon. Jonottamista. Päätettiin jo nyt että ensi kesänä mennään tampereelle. :)

Särkänniemeen joutuu pulittamaan ensin sisäänpääsymaksun koko alueesta, eli taidemuseosta ja näkötornista ja... Eikä taatusti ehdi tai jaksa kiertää kaikkia samalla keikalla. Toisekseen jos nuorimmaisesi on alle metrin mittainen, hän saa Lintsillä minihupirannekkeen, jolloin aikuinen pääsee minihupilaisen mukana ilmaiseksi kaikkiin laitteisiin. Särkänniemessä pääsi vain yhteen vekottimeen, eikä ainakaan meidän lapsi rohjennut vielä mennä yksin. Tosin teillähän on isompia sisaruksia seuraksi. Joka tapauksessa samanakin kesänä vertailleena vannon Linnanmäen nimeen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat