Vierailija

Mitä teen? Miten kerron miehelle? Ei todellakaan ollut suunniteltu vielä, ollaan seurusteltu vasta 6 kk, mutta vahinko kävi. Miten pärjätään? APUA!

Sivut

Kommentit (31)

Mutta pelottaa vietävästi.. Kiitos rohkaisusta kolmonen, onhan tässä toki aikaa järjestellä asioita. Huh, mikä shokki ne kaksi viivaa siinä testissä. Mutta toisaalta niin ihanaa.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käytimme ehkäisynä varmoja päiviä ja mies siis tiesi etten syö pillereitä. Kuvittelin, etten voi tulla raskaaksi, koska on aina ollut ongelmia menkkojen ja muun kanssa. Toisin kävi. Oma vikamme siis, mutta vastuun aion kantaa.

Jos mies ei kestä ajatusta heti, luulenpas hänen sulavan ajan mittaan ;) Kummasti lapsen nähtyään miehillä viimeistään herää isyysvaisto ja halu olla tekimisissä lapsensa kanssa. Pidän peukkuja, että mis seisoisi rinnallasi!

Kerro sun miehelle ja jos suhtautuu negatiivisesti niin voi olla myös alku shokkia ja mennä ohi. Viimeistään se miehen sydän sulaa kun näkee oman lapsensa.Ja jos ei niin sä pärjäät kyllä ilmankin miestä vauvan/lapsen kanssa!

Aborttikaan ei ole mahdoton vaihtoehto, jos siltä tuntuu.Itse olisin varmaan joskus nuoruudessa tehnyt abortin, jos olisin tullut suunnittelematta raskaaksi. Nyt kolmen lapsen äitinä en siihen enää kykenisi.Nim. ehkä raskaana ehkäisyn petettyä...

" Eiks oo menkkoja kuulunu vieläkään? Tee nyt jo testi, ettei mene liian pitkälle. Ei me voida vielä vauvaa hankkia."Mutta sydämessäni tiedän, etten voi aborttia tehdä. Ja uskon, että mieskin siitä vielä tokenee. Ensin pitäisi vaan uskaltaa kertoa. Apua..ap

Kyllä kaikki hyvin menee, kerrot vain miehelle reilusti. Jos ei halua ottaa vastuuta, pärjäät kyllä varmasti lapsen kanssa ilman miestäkin. Varmasti apua löytyy, jos sitä pyydät. Jos ei sukulaisten taholta, niin sitten neuvolan tms. kautta.Onnea raskaudesta!

Toivotaan, että kaikki menee hyvin, mutta varaudu siihen, että suhteenne miehen kanssa ei välttämättä kestä.Hommaa hyvä tukiverkko itsellesi jo raskausaikana.Nimim. " kokemusta on"

EN tajua näitä nykypäivän vahinkoja. Suurimmaksi osaksi naisten temppuja kun mies ei halua mutta nainen haluaa salaa. Se että pilsut tai kortsu pettää on todella harvinaista ja sillokin se on huolimattomuutta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat