Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuukauden aikana jonka on päiväkodissa ollut on sanavarastoon lisääntyneet sanat saatana ja jumalauta. Miten otan asian esille päiväkodissa? Kotona meillä ei kiroilla.

Kommentit (3)

Kuvitteletko, että tädit siellä kirota päräyttävät ja lapset siinä vieressä kuuntelevat???

Kyllä siellä kuule ne isommat lapset saattavat niitä ärräpäitä päästellä eivätkä taatusti sitä tätien kuullen tee jolloin kukaan ei tiedä mistään mitään. Voithan tädeille ilmaista huolestuneisuutesi asiaa kohtaan tai todeta tapahtuneen, mutta älä hyvänen aika sentään ainakaan ala tätejä syyllistää =)

että lasten kanssa kyllä puhutaan mitkä ovat kiellettyjä sanoja, vessasanoja jne, mutta edellisellä viestilläni yritin kertoa, että vaikka lapset tietävät jonkin olevan kiellettyä niin on paljon ns. vapaita tilanteita jolloin aikuinen ei seiso vieressä kuuntelemassa (vaikka lähellä onkin) lasten puheita ja esim. leikin lomassa saattaa " kiellettyjä" sanoja lennellä ihan vahingossa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varsinkin palstan tämäniltaisen annin perusteella. Toivoisin kuitenkin että kaikki päiväkodeissa työskentelevät ottaisivat asian esille lasten kanssa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat