Vierailija

Hei,Luin juuri ketjun Ti-ti nallen talosta ja tuosta innostuneena kyselisin vinkkejä kivoihin muutaman tunnin reissuihin Pirkanmaan alueella n. 2-vuotiaiden lasten kanssa? Tiedän, että netissä pyörimällä ja ilmoituksia lukemalla vinkkejä saisi, mutta kun aika ei tahdo riittää... :) Kiitokset.

Kommentit (4)

Tää ei ihan ole pirkanmaata mutta Porista löytyy tosi kiva ilmainen paikka.. katso www. kirjurinluoto. fiherra Hakkarainen on ollut monen mielestä pettymys, pienille siellä ei ainakaan ole kuulemma mitään.titi-nallen taloa on paljon kehuttu, itse ei olla vielä käyty.Sitten on tietenkin särkänniemen lasten eläintarha :) ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ollaan itse ajateltu mm. Vammalassa Herra Hakkaraisen taloa. Riippuu mikä on teidän " muutaman tunnin reissu" niin Jyväskylässä on Viherlandia ja Viherlaakso tosi kiva paikka.Sitten ihan Tampereella Tallipiha on tosi ihana. Nyt siellä alkaa olla karuselli joka päivä jne.

Valkeakoskella seikkailuleikkipuisto Apian Uimarannalla, Viherlandia Jyväskylässä, Hämeenlinnassa se joku käärmetalo (en saa nimeä mieleeni), Herra Hakkaraisen Talo Vammalassa...... Kotieläinpihoja on Pirkanmaalla useitakin, googlesta hakemalla löytynee ainakin 10 vaihtoehtoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat