Vierailija

Entä lääkäristä nimeltä Ratsula?

Kommentit (11)

Me siirryttiin sieltä Väestöliitolle ja homma toimi paljon paremmin. Jos maksan melkeen tuplahinnan, niin en haluis työajalla odotella melkeen tuntia joka käynnillä.Ja VL uskomatonta joustoa, lääkäri on joskus tullut takiani 6.30 töihin. Niin ja mikä parasta 2 lasta!

Tutkimuksiin ja hoitoihin pääsi heti, toisin kuin Väestöliittoon, jonne ainakin pari vuotta sitten oli jonoa. Diacor on halvempi kuin Felicitas, joten päädyimme Diacoriin. Itselleni oli tärkeää myös päästä vastaanotolle ennen työpäivän alkua ja Diacorissa se onnistui; olin joskus ultrassa klo 7 aamulla. Lääkäri on vähäpuheinen, mutta asiallinen ja asiantunteva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:

Ja VL uskomatonta joustoa, lääkäri on joskus tullut takiani 6.30 töihin. Niin ja mikä parasta 2 lasta!
Kerran lääkäri tuli takiamme lauantaiaamuna töihin klo 7.Mielettömän kiva henkilökunta ja Ratsula asiantunteva ja hyvä lääkäri. Ja jousto on uskomaton. Ratsula tuli aikanaan kesälomallaan mua ultraamaan ja kirjottamaan reseptejä!!!Muista ei kokemusta (paitsi ulkomaalaisista klinikoista). Niin ja ajat on ollut max. 10 min myöhässä ja silloinkin on aina kerrottu asiasta. Yksi ihana lapsi ko. klinikan ansiosta, kohta mennään toista tekemän :).

asiantunteva, keskitasoa hinnaltaan, hoidot nopeasti ja heti käyntiin eli ei turhia viivytyksiä ja jaaritteluja. Tuplat saatiin siellä tehtyjen hoitojen avulla. Suosittelen lämpimästi. Joka kerta pääsee tuolle Ratsulalle, ottaa sunnuntaisinkin tarpeen mukaan vastaanotolle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat