Vierailija

siis että voi neli-vuotias ja vajaa kaks-vuotias pikkusiskonsa olla rasittavia. ensin tapellaan että saa ne lapset ylipäätään pihalta sisälle iltatoimille. sitten tehdään ne iltatoimet. sen jälkeen tapellaan että saadaan lapset sänkyyn, vanhempi tänään ilman iltasatua koska ei kertakaikkiaan uskonut mitään mitä sille sanoi, eikä totellut pätkääkään, juoksenteli vaan ympäriinsä ja naureskeli vaikka kuinka yritti nätisti sanoa että nyt mennään lukemaan satu. no, pikkusiskon kanssa luettiin satu jonka jälkeen alkoi juoksuttaminen. milloin pitää tuoda vettä milloin sukat jalkaan. niin ja sitten pitää vielä laittaa ovi kiinni. iskällekin olis kuulema ollu jotain asiaa, mutta se nyt sai jäädä huomiseen. ja tätä joka siunattu ilta, hyvä kun ovat taas puol kymmeneen mennessä nukahtanu. ihana kun on noin tottelevaisia, kilttejä lapsia. anoppikin oli tässä joku aika sitten ihmetellyt että voiko kenelläkään olla noin vilkkaita lapsia, ja se on sentään perhepäivähoitaja, joten on nähnyt niitä lapsia jonkun verran.

Kommentit (12)

Meidän nelivuotias sinkos lasikuulan siskonsa päähän vielä tässä illan tiimellyksessä. Onneksi ei sattunut isoa vahinkoa! Itkulla, puheilla, nuhteilla ja hyvittelyillä selvittiin taas.Kyllä tämä kesä on melkoista sirkusta kolmen lapsen ja koiranpennun kanssa. Jotenkin kaikki aina kilpistyy vielä kun ollaan kesä" lomalla" , eli äiti ja lapset pyöritään pikku kämpässä ja pihalla päivät ja isi käy töissä ja taloraksalla, eli poissa lähes yötäpäivää!Odotellaan syksyä kun taas päästään kouluun, tarhaan ja isompaan kotiin - sillä jaksetaan.Tsemppiä sinulle! Lapset ovat ihania - varsinkin rauhallisesti nukkuessaan!

Tuntuu että lapsilla riittää virtaa loputtomiin. 3v ja 1.5v riehuvat ja kahnaavat keskenään ja nukkumaan menoa vastaan protestoidaan. Pienempi lisäksi sellainen että jos suuttuu jostain ja alkaa itkemään ja huutamaan oikein kovaa, niin OKSENTAA.Mä olenkin ajatellut että onkohan kenelläkään muulla näin rasittavia iltoja, mut ilmeisesti on:-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siis ton ikäset osaa vedättää!me lopetettoon reilu viikko sitten passaaminen. kumma kyllä molemmat lapset (2v ja 4v) osaavat laittaa peittonsa itse päälle, käydä pissillä, asetella unilelunsa ja se vesihomma; nyt sua ap kyllä vedätetään.meilläkin illat vettä haluttiin. laitoin lapsille nokkamukit sängyn viereen ja sanoin että siitä juotte jos on jano. pissill' saa isompi käydä itse. nyt ei vesi maistu lkun ei kukaan passaa.ja se älytön iltavouhka rauhoittui. tietävät että enää ei passata ja hypitä vaan nukutaan.Sukat pois ja takasin jalkaan, pissattaa, janottaa, kutittaa, johonkin sattuu, missä isi on? peitto päälle; potkii pois ja sitten taas peittelemään. Loppui lyhyeen ku tein selväksi että kaikki teen vaan yhdesti (peittely, pukeminen ym..)

huutamaan hädissään tuonne sänkyynsäkään. ja tää siis koskee tuota nuorempaa. -apVierailija:

Lainaus:


Ei tuon ikäisten laten pillin mukaan tarvitse tanssia. Siis oikeesti, aikuisten oikeesti!
tutulta kuulostaa! Nelikuinen huusi kaksi tuntia suoraa huutoa ennen nukahtamista ja siinä sitten luet samalla 2,5 vuotiaalle iltasatua.. isi yövuorossa,jippii

Että jaksamista vaan! Mulla 4v, 2v ja vajaa vuodenvanha. Iskä töissä. Mutta niinpä vaan selvittiin tästäkin illasta ja lapset nukkuu jo. Aah mikä rauha ja hiljaisuus..

Meillä yksvuotias käy tosi helposti nukkumaan, mutta tuo neljävuotias onkin semmonen temppuilija että oksat pois! Se tietää jo etukäteen että näkee möröistä unta ja susista ja kaikista pahoista ja väittää sitten vielä että mörköjä on oikeasti metsässä olemassa. Yritä siinä sitten selittää ja vakuutella että ei ole kun toinen on ihan varma että on. Olen huomannut että nyt kun on viikon verran eletty ilman päikkäreitä, nukkumaanmenokin on paljon kivuttomampaa. Lapsi on yksinkertaisesti niin väsynyt että ei jaksa keksiä mitään temppuja, kun hampaidenpesun jälkeen juodaan vettä ja käydään vielä kerran pissalla. Ei tarvii sitten niitäkään varten tulla sängystä pois.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat