Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tääkin juttu menee pissa/kakka linjalle, mutta minulla alkaa olla jo keinot vähissä.Neljä ja puolivuotias tyttömme pissaa edelleen monta kertaa päivässä housuun, niin kotona kuin tarhassakin. Kolmivuotiaana hän oppi kuivaksi, Mutta noin kolmen, neljän kuukauden päästä alkoi alapää falskata. öisin hjän on kyllä aivan kuiva.Olen vienyt tyttöä lääkärille ja pissataudin mahdollisuus on suljettu jo monta kertaa ulos.Tyttö itse sanoo ettei huomaa pissahätää ennenkuin on myöhäistä.

Onko kohtalotovereita? Mikä auttaisi. Itse olen niin väsynyt pissahousujen pesuun ja siihen ettei minnekään voi lähteä ilman (useampia)varapöksyjä. Vaippoja en oikein enään haluaisi laittaa tytölle.

Kommentit (1)

mulla nyt 5v poika, joka oppi yökuivaksi 2v:nä. Päiväkuivaksi täysin vasta nyt kuluneena keväänä. Saattoi talvella ulkonakin tulla vahinko, eikä huomannut tai sanonut mitään. Haalarin läpi kun ei aina huomannut märkyyttä. Meillä auttoi tiuha muistuttele asiasta joka oli välillä kyllä tosi rasittavaa. Toivotaan että on teilläkin joku vaihe (tosin ikävä sellainen).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat