Vierailija

Meillä ollaan nyt 2-vuotiaita ja ollaan mietitty, että hankittaisi jo tavallinen sänky lapselle. Näinköhän tulee pysymään siinä illalla kun peitellään vai alkaako älytön iltasouvi sängynvaihdon yhteydessä?

Kommentit (14)

Meillä on Stokken Sleepy-sänky, ensin kehtona ja nyt pinniksenä ja kyllä se niin iso ja toimiva on (myöhemmin saa keskipalan pois eli lapsi voi halutessaan kiivetä sängystä alas) että en varmasti ainakaan ennen 2-vuotispäivää sitä ota lapselta pois, tuskin sen jälkeenkään ihan heti. Ei mielestäni ole mitään syytä.

Ei ole ollut minkäänlaista sängystä pois ja takas hyppelyä missään vaiheessa. Nuoremmat siirretty isojen sänkyyn siksi, että imetys helpompaa, kun äiti käy vieressä imettämässä. Ei tarvi nostella pinnasänkyyn eikä vauva myöskään nuku vanhempien sängyssä varpaat vuoroin äitin, vuoroin isin suussa. Kun imetys on loppunut, on yöt nukuttu ja yöunille myös nukahdettu suunnilleen samantien sänkyyn mentyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esikoinen pomppasi parina ekana päiväna päiväunille mennessä monta kertaa pois sängystä, mutta nopeasti oppi nukkumaan koko yön ja päikkäritkin siellä.

oli sillon 2v7kk. Meni hyvin, ei ole kertaakaan noussut pois sieltä vaan aamullakin huhuilee sängystään, että hereillä ollaan ja pomppaa sitten pois kun menen huoneeseen. Omassa huoneessa on nukkunut 4kk ikäisestä alkaen. Tyytyväinen tuntuu olevan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat