Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

juuccco

Tää ei nyt todellakaan ole mitään ihmisten morkkaamista tai kyttäämistä, mutta tää hullu oli kommentoinut mun kaveri lapsen kuvia tyylillä: " Tota panisin" , " tän haluisin nähdä ilman vaatteita" , " Haameen alle kun näkis! Jne!!! Kaverin lapsi on KOLME!!!!! Huomasin että se latelee muillekkin täysin tuntemattomille sairaita pedofiili juttuja (Katsokaa yhteisötkin!!) Kaveri ilmiantoi käyttäjän, ja harkitsee nyt rikosilmoituksen tekemistä. Ja nyt on kenenkään turha tulla sanomaan, että mitäs laitatte lasten kuvia nettiin. Kenelläkään ei silti ole oikeus rikkoa suomen lakia ja herjata seksuaalisesti! Etenkään pientä lasta!! Ja täysin tuntematon ihminen oli!! Kaveri aivan shokissa ja itkee vain!!!´

Kommentit (18)

Yhtä lailla hullu voi kuvata lapsiasi kun olet lasten kanssa ulkona. Salakuvaus on tosi helppoa kamerakännyköiden aikana. Vai kulkeeko lapsesi ulkona samoin peitettyinä kuin michael jacksonin lapset?Vierailija:

Lainaus:


Saati sitten että lasten kuvia...

Sairaita olette!

älkää menkö ikinä ulos lasten kanssa. Miten uskallatte mennä kun joku pedofiili voi kytätä teitä ja ottaa kamerakännykällä kuvia. Entä sitten uimarannat...siellähän ne hullut lymyää ja ottaa kuvia kun av-mammat uittaa lapsiaan.Eli lukkiutukaa neljän seinän sisälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta lapsien kuvia en sinne missään nimessä laittas, just kaikkien sairaiden pedofiilien takia! Oksettaa ajatus jostain sekopäästä runkkaamassa mun lapsien kuvan edessä..

Yleisellä paikalla ne hullut saattaa katsellakki, mut ei ainaka ala runkkaamaan tms.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat