Vierailija

Kävin tänään katselemasssa tavaroita ja voi hyvänen aika, miten paljon niitä on. On ensimukia, taikamukia, hörppyytysmukia... monenlaisia tuttiipulloja... Neuvokaa tässä vauvatavaraylenpalttisuudessa, että mitä kannattaa hankkia? Minkä merkkisiä tuttipulloja jne. Hän ei oo syönyt mitään kiinteitä vielä ja luultavasti tuttipulloihin on tehty vielä lisäviilto, että saa mahdollisimman hyvin ja nopeaan imettyä.

Sivut

Kommentit (43)

aluksi riittää ihan hyvin, että sinulla on mukana lapselle perusjutut; ruokaa, rakkautta, syliä, jotain vaatetta ja kuivat vaipat. Ajan mittaan opit parhaiten yhdessä lapsesi kanssa, mitä tarvitaan, mistä hän pitää, mitä hän osaa, mikä sopii jne. Kaupassa ehtii hyvin käydä sitä mukaa kun tarpeita ilmenee. Lusikoita, ruokalappuja, kiinteitä yms. yms. yksityiskohtia ehdit hyvin miettiä sitten kun alatte eleskellä yhteiseloa. Ne asiat ratkeavat omalla painollaan ja omalla ajallaan.Voin kuvitella, että tilanteesi on vähintään yhtä jännittävä kuin esikoistaan synnyttämään lähtevällä. Sitä miettii paljonkin tarpeellisten tavaroiden kautta valmisteluja. Ja kun käärö kotiin tuli, hän tarvitsi lähinnä läheisyyttä ja ruokaa. Ja ne vaatteet ja kuivat (ja jos valittu vaippa on vähän iso niin kyllä se asiansa ajaa, kunnes löytää sopivan merkin). Mutta kyllä läheisyys ja ruoka olivat ihan ykköstarpeet ja unta päälle. Vaikka lapsesi on 10kk vanha, uskoisin, että hänellä nuo perustarpeet ovat kuitenkin ne, joilla pääsee pitkälle. Ja loput siis hoituvat kunhan pääsette yhdessä kotiin.Eli älä huoli, etteikö kaikki menisi hienosti, vaikkei kalusto olisi etukäteen tiptop valmiina.Lapsi saa teistä hienot vanhemmat. Se on enemmän kuin kaupan hyllyltä voi ikinä löytyä-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saako udella saatko lapsen yksin (kun otsikoit " saan" )?Olen nimittäin kuullut, että yksinäisten adoptoijien on vaikea saada pieniä lapsia.

on jo hyvästi valmiudet aloittaa suoraan nokkamukista juominen. Aika hukassa lapsi on jos ei ole kiinteitä annettu ja ikääkin jo 1 vuotta.

tutkailla...Tää on jännää... Ei mua kyllä kauheasti sinänsä pelota, ainakaan vielä :-).Prosessi kesti aika kauan. Jonotimme neuvontaan, neuvonta kesti vuoden, luvan saanti ja paperisota (keräys & laillistus) n. puoli vuotta, ja lapsen odotus vuoden.Rankkaa oli välillä, kun on näin tärkeässä asiassa niin monen ihmisen armoilla, mutta luvan saannin ja papereiden lähdön jälkeen helpotti jo ja ihan iloisena odotimme.ap

Se on jonkinlainen tuttipullon ja nokkamukin välimuoto ja aivan huippu.Vierailija:

Lainaus:


Hän syö siis vielä vastiketta ja velliä. Sitä samaa ostan Kiinasta, että maku on tuttu, ja juotan myös vettä. Voiko juottaa suoraan nokkamukista, vaikka hän on tottunut tuttipulloon? Ajattelin koettaa sitä nokkamukia itsekin.Kiitos onnitteluista! Luulin että saadaan vähän isompi, n. 1,5 v ja nyt vauvatavaratutustuminen aiheutti aikamoisen ähkyn :-). Vaikeaa valita, kun niitä on tuhat erilaista...Missä niistä on nopein virtaus? Sellaista nopeavirtausta on muut jo lapsen hakeneet suositelleet.Vierailija:

Lainaus:


Meidän herra on 10kk ja pullotutti on numero neljä. Nokkamukeista suosikit on ne " taikamukit" .
[color=blue]Saako kysyä, onko omakohtaista kokemusta olla tyypin 1 diabeetikko ja saada adoptiolapsi, vai mistä tiedät asiasta? Olisin kiitollinen, jos jaksat vastata.nro 17

Hän syö siis vielä vastiketta ja velliä. Sitä samaa ostan Kiinasta, että maku on tuttu, ja juotan myös vettä. Voiko juottaa suoraan nokkamukista, vaikka hän on tottunut tuttipulloon? Ajattelin koettaa sitä nokkamukia itsekin.Kiitos onnitteluista! Luulin että saadaan vähän isompi, n. 1,5 v ja nyt vauvatavaratutustuminen aiheutti aikamoisen ähkyn :-). Vaikeaa valita, kun niitä on tuhat erilaista...Mulla esikoinen joi tuttipullosta ja kakkonen ei. Ja nokkamukista usein lapsi vaan hörpää eikä oikein kunnolla juo. Noin pienen kuitenkin pääravinto on vielä máito niiin helpommin se menee pullosta!Muutenkin kun vertaan ykkösen ja kakkosen aikaa silloin kun ne oli noin 1v niin ykkösen aikaan oli helpompaa. Esim. aamulla antoi pullosta vellia ja vauva jatkoi unia. Kakkonen ei halunnut pulloa joten minänousin sitten klo 5.50 viimeistaan keittämään puuroa.[color=blue]Tiedän, että joissakin maissa tyypin 1 diabetes on ehdoton EI adoptioasiassa, mutta jotkut maat sen hyväksyvät. Tuntuu vaan siltä, että kaikki ns. terveet ovat kuitenkin " jonon" kärkipäässä...AP:lle miehineen vielä kerran onnea!

Vierailija:

Lainaus:


hyvänsä, niin ne pitää pestä hotellissa :-). Ja ostin pulloharjan ja hoitoalustan (sellaisen täytteellisen pesukoneen päälle (pesukone on käsienpesualtaan vieressä kolmelta sivulta kiinni olevassa syvennyksessä, eikä vauva voi kieriä pois).Tuttiakaan en tiedä, hankkisko vai ei. Söikö teidän lapsi jo soseita ym. ja minkä ikäisenä haitte ja mistä?


Meidän lapsi oli 8kk kun saimme hänet, söi kyllä jo velliä, puuroa ja soseita jonkin verran. Kultamme on Etelä-Afrikasta :o)

Eipä sitä nyt kovin kummoisia oikeasti tarvitse. Muutenkin kannattaa ostaa aina tarpeen mukaan. Kyllä sitä nyt aina klo 21-8 välisen ajan selviää ilman omaa ergonomisesti muotoiltua ensilusikkaakin :) Ihan savonialla ollaan pärjätty.

Vaipoista meillä on toimineet parhaiten Pampersit ja Lidlin vaipat, mutta sen huomaatte sitten käytännössä, mitkä sopii/istuu/ei tule ihottumaa jne. Pampersit on kuitenkin aikas hyviä, sanoisin..Teippivaipat varmaan tuon ikäiselle parhaat.Pulloista meillä ollut ihan marketin AINU-pulloja silikonituteilla (jos ei tiedä, onko luonnonkumi-allergiaa tms.), osta sekä maitotutteja että vellitutteja.Kosteuspyyhkeet ovat näppäriä matkalla ainakin, samoin kannattaa olla pulloharja ja muovisia lusikoita muutama. Jonkinlainen " kuolalappu" tai pehmeä ruokalappu on hyvä. (tai useampi)Onnea!Toinen adoptioäiti

[color=blue]Ensiksi paljon onnea!!Älä turhaan mieti mitään merkkiasioita. Kun on perusjärki ja paljon rakkautta, pärjäätte hyvin. Pinnasänky nukkumiseen, vaatteita, sopivan kokoisia vaippoja, sopivaa vauvanruokaa (pikkuhiljaa totuttelette) ja muutama mukava lelu, niin hyvin menee.Anna itsellesi aikaa tulla äidiksi. Ja vielä kerran onnea!(Mekin haluaisimme adoptiota, mutta tuskin onnistuisi, koska meillä tyypin 1 diabetes ja yksi oma lapsi)

hyvänsä, niin ne pitää pestä hotellissa :-). Ja ostin pulloharjan ja hoitoalustan (sellaisen täytteellisen pesukoneen päälle (pesukone on käsienpesualtaan vieressä kolmelta sivulta kiinni olevassa syvennyksessä, eikä vauva voi kieriä pois).Tuttiakaan en tiedä, hankkisko vai ei. Söikö teidän lapsi jo soseita ym. ja minkä ikäisenä haitte ja mistä?Vierailija:

Lainaus:


Vaipoista meillä on toimineet parhaiten Pampersit ja Lidlin vaipat, mutta sen huomaatte sitten käytännössä, mitkä sopii/istuu/ei tule ihottumaa jne. Pampersit on kuitenkin aikas hyviä, sanoisin..Teippivaipat varmaan tuon ikäiselle parhaat.Pulloista meillä ollut ihan marketin AINU-pulloja silikonituteilla (jos ei tiedä, onko luonnonkumi-allergiaa tms.), osta sekä maitotutteja että vellitutteja.Kosteuspyyhkeet ovat näppäriä matkalla ainakin, samoin kannattaa olla pulloharja ja muovisia lusikoita muutama. Jonkinlainen " kuolalappu" tai pehmeä ruokalappu on hyvä. (tai useampi)Onnea!Toinen adoptioäiti
mutta kauhean pieni, eikä välttämättä yhtä jäntevä kuin ikätoverit täällä (en tiedä tätä, mutta usein laitoslapset ovat motorisesti jäljessä).Mulla on saatu siskon perheen kaukalo, mutta siinä aikoinaan ollut vauva täyttää syksyllä 6 v, joten onko jo vaarallisesti liian vanha? On ollut säilytyksessä lämpimässä. Sain heiltä myös sitterin, mutten tiedä, laitanko lasta siihenkään...Ja kiitos kaikille onnitteluista! Ei tää av niin paha paikka ookkaan :-).Vierailija:

Lainaus:


Älä nyt missään nimessä osta kukaloa autoon enää! Turvaistuimista suurin osa on 6kk-->
Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat