Vierailija

Taas on edessä pimeä, kylmä ja sateinen syksy ja ehkä samanlainen talvi! Kertokaa selviytymiskeinoja. Mua on syksy ahdistanu lapsesta asti. Isäni kuoleman jälkeen entistä enemmän... Auttakaa.

Kommentit (9)

Aikaiset aamut, vesisade, kylmyys, pimeys, lasten läksyt ja kokeet, ekaluokkalaisen aamut ja koulumatkat, kasaantuneet kotityöt, väsymys, kiire ja aikataulut, työstressi jne jne...

Olisipa aina kesä ja lämmin..... ;)

kevät paljon rajumpi, talven jälkeen. Pimeys tulee pikku hiljaa...ihanaa poltella kynttilöitä sisällä, roihuja pihalla.Me hyvästellään kesä syysjuhlalla. Laitetaan lyhtyjä ja roihuja rantaan. Järvelle järvikynttilöitä kellumaan (lumpeenkukan muotoisia) Upean näköistä tyynenä iltanaSyksy ihanaa! On pois tukala kuumuus, inisevät öttiäiset, kutiavat jalat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Monia noista onkin jo kokeiltu. En todella tiedä mikä ahdistaa... Olen muutenkin stressaavaa tyyppiä ja pimeällä vaan vielä enemmän pelkään, että jotai kamalaa tapahtuu.. Hullua se on, tiedän. Perheasiatkin on ihan loistavasti. Kaikki on siis kunnossa, mutta pimeys on kamalaa!

Kesällä pitää olla koko ajan menossa, täytyy olla kivaa, täytyy päästä veden äärelle, kuumuus ahdistaa jne.Syksyllä saa pukeutua ihaniin villapaitoihin ja -hameisiin, käpertyä sohvalle kynttilöiden loisteeseen, uppoutua ajatuksiinsa. Rakastan pimeitä iltoja! Sitä miten kaupungin valot heijastuvat kosteasta asvaltista. Rakastan syksyn raikasta ilmaa ja sitä, että lämpötilaansa voi oikeasti säädellä (kesähelteitä ei pääse mitenkään pakoon). Koita ajatella positiivisesti ja lähteä syksyllä vaikka lenkille raikkaaseen säähän ihastelemaan ruskan värejä.

jos se on pimeys, kokeilepa kirkasvalolampun hankintaa kotiisi. ulkoile ruskan aikaan, ota valokuvia, piirrä, maalaa, nauti väreistä ja kuulakkaan raikkaista päivistä.kylmyyteen ja sateeseen auttavat oikeat varusteet. pukeudu lämpimästi ja suojaudu vesisateelta.aloita liikuntaharrastus, syö terveellisesti ja huolehdi vitamiinien saannista. ne auttavat jaksamaan paremmin.oikein kurjalla kelillä pelatkaa kaveriporukalla tai perheen kesken seurapelejä, polttakaa kynttilöitä, leipokaa, lue kirjoja, hörpi lämmintä kaakaota, laita villasukat jalkaan. käykää saunomassa. koita keksiä kivaa tekemistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat