Vierailija

Ajoissa vaikka aurinko paistaa ja " on päivä" ? Ite kun ei meinaa parista muksusta hermostumatta selvitä, miten pärjää ison joukkuuen kanssa? Eikö ne villitse toisiaan?

Kommentit (11)

Meillä toimii niin, että kaksi vanhinta (koululaisia) komennetaan omaan huoneeseensa missä saavat lukea tms., toinen vanhemmista laittaa kaksi seuraavaa toiseen lasten huoneeseen ja toinen vanhemmista nukuttaa pienimmän vanhempien makuuhuoneessa. Tosin en tiedä onko 5 lasta vielä " katras" :)

Tiedän monia sellaisia joilla on vain yksi lapsi ja kamalia vaikeuksia saada sitä ainokaistansa sänkyyn. Meillä on neljä lasta ja ihan hyvin ja nopeasti he menevät nukkumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei meillä ketään NUKUTETA (eikö se ole sairaala juttuja). Siis iltarutiinien jälkeen sanotaan hyvää yötä ja ruvetaan nukkumaan jokainen omassa huoneessa yksin tai sisaruksen kanssa lapset 7-0v. Iltarutiinit ovat iltapala, iltapesu, iltasatu ja hyvän yön toivotus (suukko). Vanhempien ei tarvitse olla hiljaa ja jos vieraitakin on voidaan juttelua tai telkkarin katselua jatkaa normaaliin tapaan. Tämä on vaan opettelu kysymys, jos totutat vauvan nukkumaan vieressäsi on tapa vaikea purkaa leikki-ikäiseltä. Mutta tässäkään tavassa ei ole mitään vikaa jos sinä siitä nautit - rajoittaahan se vaan omaa iltaelämää jonkin verran.niin - hellyyden ja sylissäolon määrään tämä nukutusrutiini ei mielestäni mitenkään vaikuta!niin ja suviseuroilla on 70000 lestaa joten heidän kommentit ovat nyt vähissä.

4V on nukkunut tunnin verran, 1v on sohvalla tyynysotaa 7v ja 9v kanssa. isukki kattoo futista ja minä tässä koneella. Eipä tarvitse kenenkään herätä aamulla aikaisin :)

Eikä lapsi ole nyt puolen vuoden aikana kertaakaan tullut meidän sänkyyn yöllä.Itse uskon, että lapselle oli tosi tärkeää saada nukkua meidän vieressä elämänsä alkutaival, siihen kun liittyi niin paljon muutoksia elämäntilanteissa ja hoitoonkin hän meni aika pienenä. USkon, että vieressä nukkuminen oli esikoisemme perusturvallisuudelle tärkeä juttu.Kuopuksemme on nyt 10 kuukautta, ja hänellä taas on ollut rauhallinen ja tasainen tämä alkutaival, joten hän siirtynee ennen 1-vuotispäiväänsä veljensä kanssa samaan huoneeseen nukkumaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat