Vierailija

Kommentit (19)

punkin puremia... Niitä on kyllä aika monta sitten, ei kuulosta uskottavalta. Onko niissä vaaleampaa rengasmaista rantua? Laita lievää kortisoni voidetta ja yritä olla raapimatta. Tsekkaa myös näkyykö muilla perheenjäsenillä samanlaisia. ap.

amaryl otettiin pois ärhäkkyyden vuoksi ja nyt pitkäaikais arvot ovat nousseet 7.3 onko muita hyviä lääkkeitä mut ei niin ärhäköitä kuin tuo amaryl? diforminia joudun kuitenkin jonkun verran syömään jatkossakin koska hillitsee ruokahaluja mutta ei laske arvoja tarpeeksi kuitenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kolmen viikon kurkku kipu voi olla allergiaoireitakin, mutta kuulostaa pitkään jatkuneelta, sinuna kävisin lääkärissä.Raskausajan peräpukamista mulla ei ole aavistustakaan, paitsi jos jäävät riesaksi niin voidaan näppärästi poistaa päiväkirurgisesti, kokeilisin myös pukama voiteita. ap.

että jos on otettu viljely, eli ei ole bakteeri, niin on joku pitkäaikainen virus. Mutta: onko siis kurkku punoittava? Vai onko kipu vain jossain siellä kurkulla,e tkä oikein tiedä edes missä? Kyseessä voi olla joku muukin , kuin kurkkutulehdus. ELi voi olla esim kilpirauhasen tulehdus tms. Uudelleen lääkäriin, jos ei ala parantumaan muutaman pvn sisällä.Ja jos myöhemmin tulee yleisoireita, väsymystä jne. niin muista mainita tästä kurkkukipujutusta.

hautua. Voisi tuo kuulostaa myös ns. Bartholinin kystalta, joka joskus vaatii pienen toimenpiteen, eli avataan se ja tyhjennetään ja laitetaan yksi sulava ommel pitämään auki sitä niin se tyhjenee. suihkutus on olennainen tässäkin hommassa. Jos mätää tulee aina vaan uudestaan käy näyttämään gýnelle, siellä homma voidaan hoitaa näppärästi. ap.

Aikoinani olin töissä isossa ensiavussa n. 3 vuotta ja ainoastaan kerran muistan tapauksen, joka vaati sairaalahoitoa. Lievästi kehitysvammainen lapsi oli nielaissut hakaneulan ja se lävisti suolen ja leikattiin pois. ap.

ajattelinkin ettei vielä ole mitään hätää. yskä on kestänyt vasta muutaman päivän ja tänään ääni mennyt kunnolla. katselen jos lämpö nousee tai lapsi näyttää siltä että yskiminen sattuu. Kiva että jaksoit vastata hölmöön kysymykseen : )

Saako nukutuksi yskältä?Jos yskä kestänyt alle 14 päivää, ei tee kipeää yskiminen, ääni palautuu parissa päivässä, lapsi saa nukutuksi, juo paljon, kuume ei nouse uudelleen : niin en veisi vielä.

Onko allergista yskää?

ajos pitäisi hoitaa? Arka alue kyseessä, ulompi häpyhuuli... Eilen se puhkesi ja mätää tuli paljon. Mutta tänään se on taas yhtä " pullollaan" ja tuntuu että jotain on vielä tulossa. Miten siis saan sen tyhjenemään kokonaan ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat