Seuraa 

Ihan gallupluontoisesti lähiaikoina keittiöitä remontoineille, minkälaisiin olette päätyneet?Meille tulossa tasot ja näkyvät osat tummaa pähkinää, ovet joko valkoista tai vaniljaa.. Ovien kuviointia mietitään kuumeisesti, ettei olisi heti ' vanhentuneen' näköiset tms. Mallikeittiöitä ollaan käyty katselemassa, mutta on se vaan vaikea päättää.. Sileät vaatisivat jotkut reelinkivetimet, jotta olisivat näyttävämmät, mutta niin pitkät vetimet ei kauheasti houkuttele muuten.. Talonpoikaisovet tms näyttää minun silmääni jo hiukan tylsiltä, kun niitä on nähnyt niin pitkään.. Tavallaan kuitenkin tosi tyylikkäitäkin sellaiset syväuraiset, vanhan ajan tunnelmaa..Onko kellään sen tyylisiä kuin esim Parmalla Sopraano-ovet http://www.parmakeittiot.fi/Novart/parma/ParmaKeittio.nsf/WebOvimallit?R... ? Tai viistoreunaisia kuten esim Parman Dolce? Minkä näköisiä ovat luonnossa... ? Vai ottaako kaikki nykyään sileät :)

Sivut

Kommentit (37)

Rungot meillä valkoiset, ovet keskiruskeaksi petsattua koivua ja aika massiiviset vetimet (ei siis mitään reelinkejä). Ikeasta ostetut. Tasot tumman harmaata, lähes mustaa graniittia ja kaakelit pitäisi vielä löytää välitilaan (valkoista, sellaista pientä suorakaiteen muotoista olisi hakusessa). Lattia on merbauta kuten muuallakin alakerrassa (sopii sävyltään hyvin noihin kaapin oviin).Keittiö on malliltaan II eli toisessa päässä ikkuna, toinen avautuu ruokailutilaan (josta siis myös kulku keittiöön). Pelkäsin että keittiö vaikuttaisi pimeältä kun kaappeja on kuitenkin lattiasta kattoon, mutta ei onneksi. Kylmäkoneet valkoiset (hankittu ennen remonttia), muut rosteria.

Pohdiskelun alla olevilla asioilla:-upotettava allas vai tiskipöytä

-listat vai ei listoja

-värilliset vai valkoiset rungot tai näkyvät osatItse ollaan mietitty upotettavaa kaksialtaista, mies haluaisi kaksi isoa allasta.. Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia noista upotettavista, ulkonäkö ainakin miellyttää itseäni enemmän :) Näkyvät osat on ajateltu tulevan pähkinäisinä, mutta täytyy myöntää, että ihanan valoisalta näyttää tuo valkoinenkin. Kaappien sisäosat haluan joka tapauksessa valkoisena, en tummana. Listojen suhteen ollaan myös hiukan mietintävaiheessa vielä. Tarjouksiin on laskettu valolistat, ei ylälistoja.. Ylös olen harkinnut jonkinlaista valolippaa tai sitten noita erillisiä valoja. Mahdolliset valolistat olen ajatellut ovien värisiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laitoin sinulle juuri kuvia meidän keittiöstä. Jos alkuperäinen kyselijäkin haluaa, voin laitella tulemaan! Laita vaan sähköpostiosoitteesi tänne niin pistän muutaman kuvan. :-)

Tosin Topi-keittiöiden Rauhalaa. Olen tykännyt tosi paljon ja se sopi myös meidän perheen isäntäväelle. Hänen makunsa kun on tosi funkkis-moderni ja minä taas pidän enemmän lämpimästä pentik-tyyppisestä sisustuksesta joten tämä malli on sekä moderni että perinteisellä tavalla sievä. :-) Meillä ovet ja rungot valkoiset, pöytätasot pähkinälaminaattia, välitilassa vaaleahkon harmaa/beige/valkoinen mosaiikkilaatta. Koneet alumiinia ja apk osin integroitu, mutta jk ja pakastin valkoiset joissa on alumiininen vedin.

Nyt laitoin kuvia myös kahdelle viimeisimmälle kysyjälle. Mies jo tuossa toppuutteli, että älä nyt meidän kodista kuvia lähettele ympäri maailmaa... Hirvittää itseäkin osittain, mutta tuskinpa täällä nyt on ketään joka haluaisi sisustuskuvilla jotain pahaa tehdä. :-) Toivottavasti ei!

Sinilintu:

Lainaus:


Viilutetuissa Preludi-ovissa on mallivedin, joka sopii mielestäni

hyvin tämän hetken tyyliin. Värin voisi tietysti valita valkoisen/

vaniljan.
Olen samaa mieltä, että valkoinen/vanilja on neutraalimpi väri.Vetimen voi käsittääkseni valita ihan oman maun mukaan

eli sen _ei_ tarvitse olla esimerkkiovessa oleva vedin. Tai

ei meillä ainakaan ole. :)Itse tykkäisin tällä hetkellä taas enemmän teräväkulmaisesta

metallivetimestä kuin pyöristetystä, mikä meiltä siis löytyy

tätä nykyä. En tosin ala vetimiä vaihtamaan, vaan saavat olla

sellaiset kuin ovat. Minusta teräväkulmainen vedin on vain

tätä nykyä trendikkäämpi, siksi ehdotin sitä!Kannattaa kysellä eri vaihtoehtoja! Mikä ovi ja vedin näyttää

parhaalta yhdessä.Alettam:

Lainaus:


Me myös ihastuttiin tuohon Preludiin Parma-myymälässä, siihen terracotta-koivuviilu-yhdistelmään.. Jos tämä asunto olisi ' pysyvä' , laitettaisiin varmaan se, mutta kun talonrakennus on edessä muutaman vuoden sisällä niin uusitaan hiukan neutraalimmin..Pähkäily valkoisen ja vaniljan välillä vielä jatkuu, huomenna olisi taas visiitti Parmalle edessä. Molemmissa väreissä omat hyvät puolensa. Valkoinen olisi näyttävä tummien tasojen kanssa, vanilja hiukan ' pehmeämpi' .
mikäli viitsisit, niin mielelläni minäkin näkisin keittiöstäsi kuvia. Olen tosin ajatellut, että ihme jos ei joku sisustuslehti ole teidän kotia jo kuvannut lehteensä :-) Kuulostaa nimittäin aina niin ihanalta. Toisaalla vastasin sinun antamaasi vinkkiin, että olisi ihana nähdä kuvia teiltä. Keittiöremontin ajankohta on meillä vasta parin vuoden päästä, nyt tehdään kaikkiin kodin muihin huoneisiin, tosin saunaakin lukuunottamatta remonttia.

Mutta mikäli tosiaan viitsisit keittiöstäsi lähettää kuvia, niin tallentaisin ne odottamaan keittiöremontin aikaa, antamaan inspiraatiota sitten. Ja jos sinulla on olohuoneestanne kuvia, niin sekin on kuulostanut aivan ihanalta, kuten myös lastenhuoneet :-)

Osoite olisi sisustaja06@luukku.com

Meille tulossa myös nuo samat kasettiovet, joita täällä linkitetty jossain. Tosiaan tammisena oli tulossa, vaaleaksi petsattuna, mutta ehkä sittenkin vaihdetaan valkoiseen tai aivan vaaleanharmaaseen. Kodinkoneet tulossa alumiinia. Kerma tai vanilja näyttää valkoisten kodinkoneiden vieressä oudolta, mutta nyt en enää muista kumpi väri se oli. Tai ehkä outo on väärä sana, mutta ei näytä hyvältä mun mielestä. Jos joku muistaa niin kerrotteko, että kumpi väri se voisi olla. 'Sitten vielä yksi " ongelma" , eli jos pähkinätasot ja pähkinälattiat, niin onko runko liikaa jos sekin on pähkinää, vai pitäiskö se vaihtaa vaaleaksi? Vetimet on vielä valitsematta, mutta ehkä jotain alumiinista kuitenkin. Alunperin meille piti tulla valkoiset kodinkoneet ja vetimet katsottiin silloin sen mukaan. Jos vielä voisin, niin vaihtaisin ne koneet valkoisiksi, ihan säästön takia, myyjä sai siihen asiaan puhuttua mut ympäri..

Tosi kauniilta näytti teidän keittiö! Sen ja parin muun löytämäni keittiön perusteella kyllä luulen, että meille tulee tuo ' syvempi' ovimalli. Löysin ' unelma_kämpän' sivuilta yhden, joka myös kolahti.. Linkin kai voi laittaa, kun ovat siellä kuitenkin julkisesti esillä: http://www.nelonen.fi/unelma_kamppa/default.asp?move=n&moveid=758&C=4Vedin teillä näytti olevan hiukan samanlainen mitä olemme itsekin suunnitelleet. Eli meille on näillä näkymin tulossa Parmalta joko 12cm tai 19cm ' suippo' alumiinivedin.. Siis ei niin massiivinen kuin reelinkivetimet..

Me myös ihastuttiin tuohon Preludiin Parma-myymälässä, siihen terracotta-koivuviilu-yhdistelmään.. Jos tämä asunto olisi ' pysyvä' , laitettaisiin varmaan se, mutta kun talonrakennus on edessä muutaman vuoden sisällä niin uusitaan hiukan neutraalimmin..Se vedin, mikä on siinä viilumallissa, on mielestäni aika hankalan tuntuinen (jos on sama ' aukoton' kuin myymälässä mallikeittiössä, näyttää siltä).. Siis paha saada kunnon otetta, hiukan sellainen liukas, ote tuntui luiskahtavan.. Mutta löytyy sitä varmaan aukollisenakin :)Pähkäily valkoisen ja vaniljan välillä vielä jatkuu, huomenna olisi taas visiitti Parmalle edessä. Molemmissa väreissä omat hyvät puolensa. Valkoinen olisi näyttävä tummien tasojen kanssa, vanilja hiukan ' pehmeämpi' .

keittiössä Kvikin valkoiset kiiltävät laatikostot, yläkaapit sekä valkoisia että alumiini/maitolasi kippiovia, " valkoista" graniittia työtasot ja rosterikoneet. LIsäksi laitoimme aidosta mahongista kaikki sivulevyt ja hyllyt. Upean näköistä! Lattia merbauta joka sopii hyvin mahonkiin. Seinät jotain vaaleaa maitokahvin sävyä sekä päätyseinä vanhoista tiilistä. Kaapistoja 3 seinällä sekä iso saareke.

Joo tietenkin voi valita minkä vetimen haluaa :) Tuo vedin, mikä siinä mallissa on, näyttää kyllä tosi hyvälle, mutta testatessa en oikein mieltynyt siihen. Samoin oli jonkun toisen vetimen kohdalla, en nyt muista mikä se oli. Ollaan koitettu noita mallikeittiöitä katsella, kun niissä kaikki näkyy jotenkin paremmin kuin yksittäisissä ovissa tai irrallisissa vetimissä.. Tykkään myös vähän kulmikkaammista vetimistä, jollainen se Parman suippokin on, kuvaa en sivuilta löytäny (hiukan huonot sivut muuten Parmalla).

Rungot valkoiset ja ovet valkoiset, ikäänkuin pystypaneelia, tulee mieleen maalaistalo. Tasot punaruskeaa tammea. Koneet rosteria.

Vetimet pienet nupit, rosterin väriset.

En tiedä miksi, mutta minusta ei näytä hyvältä jos ovet ja rungot ovat eri värisiä. Mutta se on vaan mielipide.

Voisitko laittaa minullekin kuvia? Meille tulossa tuo kaappimalli juuri kuin teille, pähkinätasot, runkojen värit vielä hakusassa, samoin lattia.. Meille tulee vaaleaksi petsattua tammea, tosin mietitään vielä josko vaihdettas maalattuun oveen..Muistelen myös jostain aiemmasta keskustelusta, että olitte tyytyväsiä teidän laminaattiin, oliko se joku emotion tms.?? Meillä on sekin valinta edessä, eikä osata millään päättää samoin kaakelitkin vielä aivan auki.Minkälaiset /väriset khh kaapit teillä on?Olen monesta keskustelusta huomannut että maku on osuu teidän kanssa aikalailla yksiin. Talokin taitaa olla aika samankaltainen.Osoite siis abuse.reply@surfeu.fi

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat