Vierailija

Nyt iskee paniikki. reilun viikon päästä pitäisi olla matkalla kohti Tanskaa asuntovaunun kera. 6 ja 2 v lapset. Vuokravaunu. En ole aikaisemmin päivääkään asuntovaunun kanssa retkeillyt. Mies onneksi osaa noita autoja roplata. Vinkkejä kuitenkin kaipaan matkaa helpottamaan, ettei kaikkea aina tarvis sieltä kantapään kautta...

Kommentit (12)

Jos et ole liittynyt karavaanareihin vielä, niin tarkista ihmeessa (sf-c) josko jäsenkortilla saa alennuksia myös muissa pohjoismaissa. Suomessa ainakin on ale melkein joka leirintäalueella + tietty yhdistysten alueet (Vain jäsenille) jotka on selkeesti halvempia kuin ' yleiset' alueet. Jäsenmaksu ei muistaakseni oo kamalan kallis.

Eli heräilkää rauhassa, tutustukaa paikkaan missä kulloinkin yövytte ja jos on oikein mukava paikka niin voi olla useammankin yön paikallaan. Sitten illalla kun viilenee niin lähtekää jatkamaan matkaa. Lapset ovat jo rauhallisia rankan päivän jälkeen ja hyvässä lykyssä nukkuvat koko automatkan ja vielä senkin ajan kun sinä ja miehesi laitatte vaunua yöteloille seuraavaan majapaikkaan.Ja majapaikat kannattaa katsoa ja varata etukäteen netistä tai leirintäalueoppaista. On helppo matkata kun voi lapsille kertoa että MILLOIN leiriydytään ja MINNE. Ja ei sitä aina tarvi yöpyä maksullisilla leirintäalueilla: pohjoismaissakin on voimassa jokamiehenoikeus eli minne vaan saa yöpyä paitsi toisen maalle ja joillekin hoidetuille puistoalueille.Välillä kannattaa tosin maksaa leirintäaluemaksut ja yöpyä paikassa missä on kunnon suihkut ja sauna. Ja jos on oikein sateinen keli niin voihan sitä vuokrata leirintäalueelta mökinkin vaikka olisikin vaunulla liikkeellä.Ennenkaikkea. Matkaa ei kannata suunnitella liian pitkäksi. Vaunu auton perässä hidastaa matkaa ja kuluttaa bensaa enemmän kuin normali autoilu. Rauhallista ja mukavaa matkaa!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

leirintäalueilla on aijottu nukkua ja sukulaisten pihoilla. Tekniikkatumpelona tiedustelen myös onko sähkö/ kaasu / wc asioissa jotain erityistä terv ap

ryöstäjät sumuttavat kaasua nukuttaakseen teidät ryöstön ajaksi. Euroopassa yleinen käytäntö. Myös Ruotsissa. Kova päänsärky tulee tästä tainnutuksesta. Nimim. kokemusta on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat