Vierailija

ranteissani on hirveät viillot, joita joudun piilottelemaaan. Mies tietää, mutta vanhemmat ja monet ystävistä + työpaikan kollegoista eivät tiedä.Älkää kokeilko. Elämä on lahja.

Sivut

Kommentit (51)

Kiitos vain " kauniista" sanoista, mutta en ole tappamassa itseäni. Kerroin vain, että tuli tehtyä tyhmästi vuosia sitten ja siitä on vieläkin näkyvillä arvet. En suosittele samaa kellekään.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elämäni on nykyään kaikin puolin kunnossa. Ehkä viestini on vaan se, että vaikka kaikki tuntuisi toivottomalta, niin aina kannattaa yrittää jaksaa eteenpäin. Itsemurha ei ole koskaan mikään ratkaisu.ap

Toisessa kädessä on useita yli sentin leveitä ja monta senttiä pitkiä arpia ja toisessa pari pienempää. Nytkin kesätöissä joutuu olemaan pitkähihaisella...Kiinnostaisi tietää, onnistuuko arpien korjaaminen tai pienennyttäminen ja mitä se maksaisi.

jolla oli ranteissa viillot ja kun vaan vilkaisin niihin, alkoi kovat selittelyt, että ei ne missään nimessä ole sellaisia kuin luulet niiden olevan.

Älkää tulko tänne kerääjäämään sääliä! Turha ottaa myöskään mitään rauhoittavia tms. ei niillä nirriä saa pois!Vetäkää paketti panadolia/ rautalääkkeitä, that' s it!

En edes yrittänyt itsemurhaa vaan tapaturmaisesti loukkasin käteni, johon tuli itsarilta näyttävä viilto. Nyt kaikki luulee, että olen yrittänyt itsaria, vaikka se oli työtapaturma. Tatuoinko viereen " Kelan korvaama" ?

niin ei sinun tarvitse tätä lukea. Jotain tunteita kuitenkin ilmeisesti herätti, koska käyttäydyt noin agressiivisesti.Tottakai olen säälittävä ja heikko ihminen, mutta kuka meistä ei olisi. Onneksi kuitenkaan elämä ei ole kovettanut niin paljon, että olisin yhtä pahantahtoinen kuin sinä. Toivottavasti sinäkään et tule aina olemaan.ap

Kukapa ei olisi teininä hölmöillyt. Jos joku rupeaa sen perusteella vetämään johtopäätöksiä ihmisestä, niin kehotan vaihtamaan seuraa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat