Vierailija

Tarvitsisi ostaa kohtapuoleen välikausi vaatetusta 5-vuotiaalle. Onko Reimatec todella hintansa väärtti? Tarkoitus olisi, että puku periytyisi sitten aikanaan pikkusiskolle myöskin...

Kommentit (21)

yksikin selittää kuinka eivät ole hintansa väärti mutta seuraavassa lauseessa kertoo kuinka "pitävät vettä loistavasti"!! Ja jos kurikset haluaa, miksei osta niitä suoraan?Ps. Meillä Reiman kurikset+takki eikä löydy moitittavaa. Suojaavat vedeltä ja tuulelta, teipatut saumat ja heijastava pintakin löytyy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- kuluu nopeasti ja kulumakohdat ei sitten enää pidäkään vettä

- kuraantuu hankalasti ja hankala puhdistaa jos enemmän on rypenyt mm. päiväkotipäivän aikanaReimatec on hyvä kouluikäisille ja aikuisille, tosi hyvä! Mutta huonosti kulutusta kestävänä huono pikkulapsille. Oikeastaan ihmettelen kovin, miksi juuri pikkulapsilla niitä kuitenkin niin paljon näkee.

että missä testeissä Jonathanit ei oo menestyneet???Meillä on käytännön kokemusta Reimatecin, Remun, Rasavilin ja Jonathanin haalareista eikä Jonathan ole jäänyt yhtään huonommaksi missään tilanteessa, päin vastoin.

lapselle ostin reimatecin välikauden housut ja takin kun aloitti koulun eikä suostunut enää sadevaatteita päälle laittamaan. Olen ollut tosi tyytyväinen mutta kulutus on toki erilaista tarhaikäisellä ja koululaisella. Reimalta olen löytänyt kestäviä pukuja myös nuoremmille kun ovat olleet peuhari-mallistosta. Kestävät kulutusta paremmin kuin tec.

Halvemmallakin saa hyvät ulkovaatteet.Oma poikani sai lahjaksi Reimatecin haalarin ja ihmettelen todella mikä siinä ylivoimaista olisi.

On paljon kuluneemman näköinenkin jo nyt kuin vanhat Lassietecin haalarit vaikka paljon vähemmällä käytöllä on ollut.

Lainaus:

nimittäin syksyllä ei tule välikausivaatetta kauppoihin. nyt myydään vieklä keväällä tulleita. syksyllä myydään talvivaatetta.
tuleepas..esim.jonathanilla on myös syysvaatteita myynnissä :)

Rasavil - täysin kotimainen, kura lähtee eikä edes kunnolla tartu. 10 000 mm vesipilariarvo. Edullisempia kuin Reimatecit.Didriksons - Ruotsin vanhin ulkovaatemerkki, kaikki saumat teipattu, pitää vettä. Teknisiä ulkoiluvaatteita. Hinta puvulle ilman alennuksia 100 €.Lenne - edullinen, mutta laadukas, kura ei tartu tähänkään. Alaosan saumat teipattu.Legotec - haalarit 70-100 € kaikki saumat teipattu, hyvät säätö yms. systeemit. 8000 mm vesipilariarvo ja sekin parempi kuin reimatecissä.Ja jos vielä halvempia haluaa, halpoja mutta hyviä niin moni tuttu kehunut lassietecin haalareita.

Mä oon ostanu yleensä ulkoilupuvut Citymarketista maksaa noin 30€ ja ovat olleet todella hyvät. Turhaa maksaa merkistä kun halvemmallakin saa yhtä hyvää.

Pitävät kyllä vettä, mutta ainakin meidän päiväkoti-ikäisillä kuraantuvat niin, ettei kura lähde huuhtelemalla pois toisin kuin esim. Remuista ja Rasavil-haalareista on lähtenyt. Keväällä kyllästyin jatkuvaan haalareiden pesuun ja siirryimme käyttämään kuriksia ei-vedenpitävän asun kanssa. Nyt on hankittuna toisenmerkkiset haalarit, jotka mielestäni paremmat em. ominaisuuksiltaan. Selvensikö?t. nro 5

Esim. Cirafilta ja Lotta&Lassiltakin saa nykyään kivoja ja hyviä kosteussuoja-asuja, joista monissa on myöskin teipatut saumat! Ja hintaa noin 30 euroa!

osa reimateceistä aina alessa. esim. nyt saa -30 % reimatecin talvihaalarit, ja talvella taas keväthaalarit. turussa myös liike mistä saa kaiken -50% hinnalla aina. ja myy just reimatecejä yms.

mutta maksavat reilusti enemmän kuin esim. Jonathanin vaatteet. SIlti Jonathanit pitävät vettä aivan yhtä loistavasti. Eli miksi maksaa samasta ominaisuudesta liikaa?Lainaus:

yksikin selittää kuinka eivät ole hintansa väärti mutta seuraavassa lauseessa kertoo kuinka "pitävät vettä loistavasti"!! Ja jos kurikset haluaa, miksei osta niitä suoraan?Ps. Meillä Reiman kurikset+takki eikä löydy moitittavaa. Suojaavat vedeltä ja tuulelta, teipatut saumat ja heijastava pintakin löytyy!

Pitävät kyllä sadetta loistavasti, mutta toisaalta ei se nyt niin suuri homma ole vetää kurahousuja/ takkia niskaan sadesäillä. Sitä paitsi ainakin meidän lasten Reimatecceihin kura on oikein "jämähtänyt" kiinni jokailtaisesta suihkuttelusta huolimatta, toisin kuin esim. Remuihin. Pinta on jotenkin karheampi, vaikeampi puhdistaa ja kuluukin liian helposti.Mitä tekee vedenkestävillä haalareilla kun niitä ei meinaa ilman konepesua saada siistiin kuntoon yhden kurakelin ulkoilun jälkeen?!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat