Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kokemuksia? Hintatietoja? Yms. kaivataan.

Kommentit (3)

Pikki piia (?) merrkisiä valjaita.

Meillä ne toimivat hyvin niin kaupan kärryissä,syöttötuolissa kuin kävelyilläkin.

Hintaa en muista. Eivät ole kovin arvokkaita. Saatavissa monen värisenä ja esim.Citymarketit ja Prismat myy niitä.Meillä valjaat oli käytössä ehdottomasti pakolliset. Neiti nousi kaupan kärryissä seisomaan saman teki syöttötuolissa.

Rataissa olikin omat valjaat,mutta muutoin käytoin valjaita jos vähänkin oli liikennettä tai muita ihmisiä kun neiti ei kulkenut yhtään samaan suuntaan kanssani.

Valjaiden käyttöpakko alkoi siinä 8 -kuisena ja jatkui n. 3-vuotiaaksi.

Nykyisin valjaita ei enään välttämättä tarvita sillä 3½vuoden iässä on alkanut kulkea suht samaan suuntaan kanssani ja malttaa istua paikoillaan. Autossa ne kuitenkin vielä on kaiken varalta. Kaupungille en ilman valjaita uskaltauituisi kävelylle vieläkään.

Toisille valjaat on ehdottomasti tarpeen tai sitten on niitä keille niitä ei tarvita. Naapurin kanssa juteltiin ja toinen äiti siihen tuli ja ihmetteli kun keskusteluamme valjaista. Ei vpoonut ymmärtää mihin niitä tarvitaan. No heidän tyttö ei ½ metriä kauemmas äidistään lähtenyt taaperonakaan eikä oikein vieläkään.

Olen saanut melkoisesti kommentteja tytön valjaisiin kytkemisestä kaupoissa,mutta ei se tyttöä ikinä häirinnyt. Hänestä niiden käyttö oli täysin luonnollista. Ojensi itse kätensä valjaiden laittoa varten kun saavuimme kaupan parkkipaikalle ja irroitin hänet turvaistuimesta.

Kupan kassoilta kuulin että paljon ovat nähneet läheltä piti tilanteita kun lapset ovat melkein pudonneet lattialle korkeista kärryistä.Ainun valjaista en niinkään pitänyt (sellaisetkin meillä on) eivät ole mielestäni yhtä käyttökelpoiset kuin nuo toiset.

Ostettiin ihan vasta Prismasta noin 9¿. Poika on 2,5-vuotta ja mahdoton uhmis menossa. Aivan kauheeta, kun lähtee johonkin kauppoihin ja kaupunkiin, niin poika vaan juoksee ja säntäilee. Turvallisuuden vuoksi siis ostimme ja ovat olleet aivan korvaamattomat kesälomareissulla, poika pysyy vierellä eikä pääse karkaamaan.

Ihan ehdottomat! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat