Vierailija

Mitä rantaa suosittelette? onko kukaan ollut kamala beachilla? Kaikki kokemukset tervetulleita.

Kommentit (4)

ollaan oltu 05 ja 06 vuona..maaliskuussa..Kata beachila olimme,ja se rauhallinen ja hyvä ranta..kauppoja löytyy ja muutenkin elämää..seuraavaksi on karon joka vähän kataa isompi,ja patong isoin ja vilkkain...

Kata noi on parhain uimaranta noista,katasta seuraava alaspäin...

Katalla oltu kahdesti,ens talvena menemme karonille...

Kamala kuuleman tosi hiljanen ja rauhallinen..

Mutta tukkareillahan pääsee nopeasti paikasta toiseen..eikä mene kauan noiden rantojen välillä..

useimpia voin suositella. Jos lomamatkailijan näkökulmasta asiaa katsoo, niin silloin suosittelen Katan aluetta, sillä siellä ranta on ihana ja vesi kirkkaampaa kuin monella muulla rannalla sekä lisäksi riittävästi palveluja lähellä. Kamalan ranta itsessään on aika hyvä lapsia ajatellen, sillä se on tosi matala ja ei ihan täyteen pakattu. Palvelut eivät ole niin hyvät kuin Katalla, Karonilla - Patongista nyt puhumattakaan, mutta voisin oleilla sielläkin. Kamalla oli vielä tammi-maaliskuussa tänä vuonna jonkin verran tsunamin korjaustöitä käynnissä, joten ei ollut niin kaunista siinä kylällä, mutta sielläkin on kohtalaisesti palveluja, mutta ravintolavalikoimaa voisi olla enemmän.Ja turistirysien arvostelijoille tiedoksi, että Phuketistakin löytyy kyllä edelleen upeita rantoja, joissa ei montaakaan turistia näy -eikä kyllä ole palvelujakaan mm. Nai Thon beach pohjoisempana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kata beach on pienempi, mutta menoa ja kauppoja riittää kyllä sielläkin. Patong beachilla olin vain käymässä päiväsaikaan, kaameen näköistä. Ranta oli epäsiisti ja aikamoista turistihulinaa. Kamala beachilla en käynyt, ohi ajoin taksilla. Näytti siltä, että siellä ei vielä ainakaan talvella oltu tsunamin vaurioita saatu paikattua. Oli ankean näköistä... Lämpöä siellä riittää. Kata beach olis varmasti mun valinta jos Phuketiin nyt olisin menossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat