Vierailija

Oon muutenkin tosi tumpelo kiisselien teossa.... nyt käytössä olis raparperia ja tuoreita mansikoita.

Voiko muuten riisipuuroa (puuroriisistä) tehä veteen jos siihen lisäis raparperiä? maitoa ei nimittäin löydy just nyt : (

Mitä muuta raparperistä ja mansikoista vois tehä? Ohjeita?

Kommentit (2)

(pieni annos)

noin 5 nuorta raparperinvartta

sokeria maun mukaan

kanelia jos haluaa

mansikoita



Pese, kuori ja pilko raparperit kattilaan. Peittele sokerilla haluamallasi määrällä (kanelia mukaan, jos maistuu). Ravistele tai sekoita niin, että sokeri peittää kaiken raparperin. Lisää vettä noin puoli litraa. Keitä rauhallisella lämmöllä niin, että raparperit alkavat pilkkoutua. Sekoita kaksi vajaata ruokalusikallista perunajauhoja, melkein saman verran sokeria kupissa. Lisää sen noin puoli desiä vettä, ja sekoita haarukalla niin, että perunajauhot ovat liuonneet veteen. Kaada ohuena nauhana jatkuvasti sekoittaen kiisseliin, ota kattila heti pois levyltä, kun ensimmäinen kupla tulee pintaan. Sekoita joukkoon pilkotut mansikat. Ripottele päälle sokeria. Tarjoa jäähtyneenä tai haaleana maidon tai kerman kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat