Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (16)

Ovat tosi näppäriä näin kesällä!!! Sinne saa laitettua kaikkee pientä kivaa tavaraa... ja siihen ympäri menevään hihnaan voi laittaa vielä sen nahkaisen kännykkäkotelonkin!!! Miksei sitä vois käyttää talvellakin...?! Onko kellään kokemusta siitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

passia/rahoja.......Ei edes lentolaukussa... jota ei tietenkään saa sitäkään jättää sekunniks ilman et sulla on joku ruumiinosa kiinni siinä laukussa......

Ei multa oo ikinä viety lentokentällä käsilaukkua, jota siis pidän normaalisti roikkumassa toisella olalla. Monenko bisnesmiehen -tai naisen olet nähnyt kantavan vyölaukkua kentällä, ja he varmasti matkustavat paljon.

matkoilla ollessa suostuu sellaista kantamaan. Siellä voi pitää lompakon ja puhelimen ja vaikka kameran. Ei tarvii kantaa kassia tms.

Paita siinä päällä niin ei edes näy.

Tai pahimmassa tapauksessa MIESTURISTIN vyötäröllä. Sinne talletettiin turvallisesti matkakassa sekä koko perheen passit. Hökötyksestä päästiin eroon yleensä jo ekana iltana.Itselläni vanhat MOPin sekä Mulberryn nahkaiset vyölaukut. Pari vuotta olleet naftaliinissa. Kaivan taas esiin.Palaavat tai siis ovat jo palanneet muotiin. Ovat ihanan kätevät! : )

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat