Vierailija

silmiini osuivat sanat taka-v ja viivapimppi. Mitä ihmeitä ne ovat? Mistä tietää, onko itsellä sellainen, kun en pahemmin ole päässyt toisten kanssa vertailemaan?

Kommentit (14)

tarkoittaa vain sitä, että toisilla pimppi (eli lähinnä se reikä) edempänä, toisilla taaempana. Miehet tietysti huomaavat nämä erot, jos heillä ollut paljon naisia, koska vaikuttaa varmaan jonkun verran siihen, miten mitkäkin asennot kenenkin kanssa toimivat. Mutta en kyllä tiedä, kumpi parempi, tuskin sillä suurtakaan merkitystä! ;)Tuosta viivapillu-asiasta kommentoisin vielä seksipalstaa seuranneena, että siellä käydään tämän tästä sotia ao. aiheesta. Eli jotkut miehet on ehdottomasti sitä mieltä, että on paremman näköistä, jos häpyhuulet lörpöttää, eli on siis isot ja ulkonevat ja toiset taas tykkää pienemmistä ja " siistemmistä" . Ja sitten on se suuri enemmistö, joille on ihan yks hailee, pääasia, että sitä (pillua) ylipäätään saa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mieheni tykkää sitä pällistellä, kun kuulemma aivan kuin kaunis ruusu. Njaaa, enpä tiennyt, että eroja on. Luulin kaikilta löytyvän ruusun. Mielenkiintoista!

Kyse nimenomaan on siitä taaksepäin kallistuneesta emättimestä ja se viivapimppi on juuri se ettei ulospäin näy huulet tai muutkaan " sisäosat" . Mm. Pamela Anderssonilla on viivapimppi, tai ainakin oli ennen lapsia.

Kun olen katsonut peilillä, niin aika tiukkana kiinni yhdessä jalat saa pitää, jos yritän, että pimppi näyttäisi viivapillulta. Siis väkisinkin sieltä välistää näkyy jotain, eli minusta minulla on ruusunnupun ja viivapillun välimuoto. Sitä paitsi tulee tosta viivapillu-sanasta vielä mieleen, että ne uloimmat häpyhuulet olisivat vielä jotenkin ohut, viivamaiset. Siis mulla on sellaiset pulleahkot, että jos pidän jalat aika tiukasti kiinni, silloin pystyn estämään, että sieltä välistä näkyy mitään, mutta luonnollisesti sieltä varmaan näkyy jotain, jos ei jännitä jalkoja.

viiva sellanen missä sisemmät häpärit ei roiku niitten ulompien sisältä vaan on vaan se viiva siinä häpärien välissä.Takavittu on silla takana :POisko toi V- juttu sit sellanen missä uloimmat häpärit on pitkät ja häpykumpu on sellanen kunnon V:n mallinen. Tiedä noista...

joo, varmaan on kyse enemmän siitä, mihinpäin emätin kallistuu, mutta uskoisin silti, että tuskin kaikilla naisilla ne reiätkään ihan 100 %:n tarkkuudella samassa paikassa on. Erot on tietysti pieniä ja mitataan milleissä tai sentissä parissa, mutta voi ne silti (ehkä) havaita. Näin mulle on miehet väittäneet.Itse olen jotain pornokuvia nähtyäni huomannut ainakin sen, että eri naisilla klitoris sijaitsee eri paikoissa, ts. toisilla suht. kaukana reiästä ylempänä ja toisilla aika alhaalla / takana lähellä reikää.

Joillakin se on 2-3c, peräreiästä ja joillakin paljon enemmän.

Myös joku entinen poikaystäväni tästä mainitsi.Ja kyllä ihan kunnon viivapimppejäkin on olemassa, niin ettei mitään näy mistään välistä vaika vähän levittelisikin. Kuvia on netti myös pullollaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat