Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme olleet yhdessä 6v ja olemme kokeilleet seksin saralla ihan kaikkea. Eilen juttelimme että kuinka olisi mukava tuntea taas sitä alkuaikojen hurmaa ja tunnetta että kaikki olisi uutta ja jännittävää. Me siis pystymme juttelemaan asioista... =o) Vieraissa emme haluaisi alkaa hyppimään sen takia että saisimme jotain " uutta ja jännittävää" Emmekä halua enään kokeilla kolmatta pyörääkään koska viimmeksi tuli molemmille paska olo. Onko ainut keino tuntea jännitystä ja kokea se alkuaikojen tunne kun rakastelimme ensimmäisiä kertoja kun kaikki oli uutta ja ihanaa sopia keskenämme että vieraissa saa käydä kun kertoo ensin? Mikä avuksi?

Kommentit (13)

..nyt hyvät ihmiset vieraisiin ainakaan lähtekö. Alussa saattaa tuntua molemmista hyvältä idealta jos molemmat ns. avoimia ihmisiä olette mutta ajan kanssa voi hyvinkin olla, että asia jää mieleen kaihertamaan. Millainen se toinen oli, mitä he tekivät, vieläkö haluaa, jne. Miksette kokeilisi vaikka jotain uusia paikkoja, tjtn..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai onko teidän mielestä onnellinen parisuhde se missä vaan pannaan mahdollisimman paljon, usein ja erikoisesti..Tehkää yhdessä jotain ihan muuta kun seksiä. Käytte retkillä, suorastaan kieltäydette hetkeksi seksistä..Kyllä se pienen tauon jälkeen on taas himokasta..

Luonto on meille tuttu paikka sekstaillessa, itseasiassa tullut tutuksi jo 2v sitten... Jännitystä on haettu tienvarsien p-paikoilta, metsäautoteiltä ym... Lapsia on olemassa joten mitkään spontaanit seksiretket ei tule kysymykseen, vaan aina pitää hieman sumplia.

mutta eikö teidänkin kannattaisi hyväksyä asia, että niitä alkuaikojen hurmioita ei saa takaisin. Kyllä se seksi voi olla hyvää ilman mitään uusia kiksejä. Ja onhan teillä ollut ne! Jos uutuuden viehätystä kaipaa, niin parisuhteeseen ei edes kannata ryhtyä.

Eli treffatkaa toisenne samaan tyyliin kun alkuaikoinanne. Ilta voi sitten päättyä seksiin. Jos saisitte sellaisen jännittävän fiiliksen kuten alussa.

Kyllä sen voi saada jos viitsii nähdä vaivaa (mitä ap miehensä kanssa on selkeästi tehnyt). Täytyy vain etsiä se kullekin parille sopiva koukku.

Ja haluamme että molemmat nauttivat siitä ja saavat jotain uutta. Molemmat kun on estottomia ihmisii ollut alusta asti niin kaikki mahdollinen on kokeiltu jo suhteemme alkuaikoina ja jatkunut tähän asti. Tuntuu ettei mitään uutta kokeiltavaa enään löydy meille. Me kun asutaan niin syrjäisellä maaseudulla niin meillä voi jopa ruohoa leikata alasti ilman että kukaan edes näkee.. (Älkää kysykö miten tuo nyt liittyy asiaan.. =oD) Eli pihalla on otettu vähän joka paikassa ja nuo pihahommat meillä on joka kesäistä ja alkaa heti kun ilmat lämpenee...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat