Seuraa 

Heips,kävin tuossa keskiviikkona äitipolilla ja siellä tsekattiin tuo vauvan koko. Kooksi veikkailtiin n. 2,2 kg. Lääkäri halusi että tulen vielä parin viikon päästä uudelleen tarkistukseen. Jäi aika kovasti mieltä kaihertamaan tuo koko. Onko se liian vähän raskausviikkoihin nähden? Ehtiikö vauva kasvaa edes 3 kiloiseksi näiden muutaman jäljellä olevan viikon aikana? Tai no onhan tässä vielä 4 viikkoa laskettuun aikaa 31.7. Paljonkos se vauva kasvaa nyt lopussa per viikko?Auttakaahan....Gia

Kommentit (4)

Joten kyllä se ainakin tuon mitan ylittää sitten jos nyt jo 2,2kg.

Tosin en tiedä onko noihin mittoihin tullut jotain muutoksia mutta siis aikasemmin keskospaino raja ollut 2,5kg.

Mulla olleet kaksi ensimmäistä alle 3kg,eka oli 2,950kg ja toinen 2,870kg.

Kolmas menikin sitten 3kg yli ja painoi 3,290kg.
Minulla painoarvio oli noilla viikoilla 1,9-2kg ja nyt, rv 38+4 vauva painoi n. 3kg. Jos menee laskettuun päivään tai yli, vauva saattaa olla jopa 3,4-3,5-kiloinen! Eli kyllä se ehtii, jos oikein kirii:)

Sinuna en huolehtisi...mulla maha mennyt keskikäyrää ja painoarviokin lähes alakäyrällä, mutta vauva on zempannut tässä loppumetreillä ja ottanut ' kiinni' mitoissa.

Ultra-arviotkin saattaa heittää puoleen tai toiseen monia satoja grammojakin. Älä siis huoli!sitruska rv 38+6

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja viikkoja oli silloin 35+5. Laskettu aika 27.7 eli aika samoissa mennään!

Lääkäri arvioi vauvan vähän päälle kolmikiloiseksi, mutta sanoi sen olevan suuri, että näillä viikoilla vauvat normaalisti painavat 2,5kg.

Ja kun kysyin, kertoi että vauvat kasvavat viimeisinä viikkoina n.200g, jotkut jopa 300g/vk.

Ja ainahan nuo vauvan koon arviot ovat siis arviointeja, eli sunkin vauva voi hyvin olla isompi. Mutta ei kai sillä koolla sinänsä ole merkitystä jos muuten vauvalla kaikki hyvin!Ras-mam rv 36+2Ei tuo ole ollenkaan liian vähän, mutta kertoiko lääkäri, miten arvio laskettiin? Olivatko virtaukset OK?Tytöllämme ultrassa tehty arvio synnytyspäivänä rv 35+3 antoi tulokseksi 2,2 kg, mutta samalla nähtiin, että vaikka pään koko vastasi viikkoja, reisiluun mitta ja vartalonympärys olivat kuukauden jäljessä. Todellinen paino olikin sitten 1620 g.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat