Vierailija

Ipana rohkea,joten hän haluaisi vanhemman mukana 120cm laitteisiin ym?

Kommentit (8)

Yks tyttö jonotti take offiin (130 cm pituusraja), tyttö oli millilleen 130 cm, ottivat hiuspannan pois japituus tipahti parilla millillä. Ei päässyt!



Lapsesi ei kertakaikkiaan pääse niihin 120 cm laitteisiin edes vanhemman mukana, joten osta vaan suosiolla se ipanaranneke ja säästät 10 € tai jotain sinne päin.

tukkijokeen pääsee ipanarannekkeella kanssasi, koskiseikkailuun ei pääse vielä millään. Samoin pääsee troikkaan, vauhtimatoon (mikäli käytössä) ja taikapyörään kanssasi ipanarannekkeella. Katso Särkänniemen nettisivuilta siellä on tarkat tiedot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse en laittaisi edes sitä paria senttiä lyhyempää laitteisiin, jossa pitää olla 120 cm pitkä. En ota sitä riskiä, että lapsi luiskahtaa kyydistä kesken matkaa ja paiskautuu asfalttiin!



Lintsillä ainakin oltiin tosi tarkkoja noiden pituusrajojen osalta. Lähes aina mittasivat lapsen pituuden, jos oli siinä rajoilla.

kun lapsesi ei pääse laitteisiin jossa on pituusraja 120 cm (ellei kenkien korot lisää kahta senttiä..) Sinun mukanasi hän päsee ipana rannekkeella kuitenkin niihin mihin mihin vaaditaan aikuisen mukana olo.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat