Vierailija

Onneks kohta tulee Laakson kuningas.

Kommentit (10)

Kun palasin takaisin oli tyttö yltäpäältä vaseliinissa ja kummi jokelteli iloisena vieressä. Hän oli esiintyvänä taiteilijana sitä mieltä, että on hienoa kun lapsi osaa jo vuoden ikäisenä ilmaista itseään niin taitavasti; tytöstä kuulemma tulisi vielä jotain suurta =/

yhtenä aamuna kauheaan kolinaan ja veden läträykseen. 3v poika oli raahannut tuolin akvaarion eteen ja kaatoi pullollisen saippuaa veteen. :O Oli aikamoinen älynväläys! Ja hyvä ettei kavaarion päällyslasi rojahtanut alas! Huh, eipä olisi moista ikuna osannut ennakoida...Siinä sitten unenpöpperössä kiiruusti alettin tyhjätä vettä akvaariosta ja muutamia kaloja ehti jo kuupata, mutta tuli sitten kerrankin siivottua perusteellisesti! ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sitten niveaa purkillisen sänkyyn!! Iskä oli illalla jättänyt rasvan yöpöydälleen, ja aamulla taapero tullut omasta huoneesta ja löytänyt rasvan. Tuli meidän väliin sänkyyn ja huomasin että touhuaa siinä jotain mutta oltiin molemmat selkä lapseen päin eikä katottu mitä touhuaa. Oli kuulemma tarvinnut rasvata kirja, (ja puolet meidän sängystä).

Leikkiin kuului kummitus ja se oli tietysti tehtävä kymmenen kilon pussillisella vehnäjauhoja sekä märällä koiralla =)Toisen kerran lapset olivat heränneet ennen isäänsä, hipsutelleet alakertaan ja koska pienempi oli kakannut, oli isompi nostanut hänet tiskialtaaseen pesulle... ja unohtanut hänet siihen. Pienempi oli onneksi viihtynyt niin hyvin, että ei ollut yrittänyt itse kiivetä alas, vaan pysynyt isänsä heräämiseen asti altaasa.Kolmannen kerran pojat olivat päässeet ulos asti. Isompi oli kiivennyt puolitoistakerroksisen talon katolle ja istunut tikkaitten ylimmällä puolalla kannustamassa puolitoistavuotiasta veljeään kun tämä kiipesi perässä. Onneksi isä oli kuullut avonaisesta makuuhuoneen ikkunasta kun isompi oli hokenut pikkuveljelleen, että " hyyyvääää, juust noooin ja nyt kädet ylemmälle portaalle..."Tämän insidentin jälkeen ystäväni hommasi pojille herkkäunisemman hoitajan niiksi öiksi kun hän oli töissä. Puolisen vuotta myöhemmin hän lopetti vuorotyön ja jäi vuodeksi kotiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat