Seuraa 

joku joskus kertoi että oliko se nyt sitten bonalla vai millä...niin sai ilmaisia juttuja kun on kaksoset, kun soitti sinne firmaan..??sekavaa selitystä... =)

Kommentit (7)

kestoillaan ekologisista ja ekonomisista syistä. Ja se on sitäpaitsi hauskaa ja siihen jää koukkuun; nykyään on aivan ihania ja kauniita vaippoja ja huoltokaan ei ole vaikeaa.Vauvojen iho on muuten ihan loistokunnossa kestojen jäljiltä.Suosittelen=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei,

ja onnea pikkuisista=)Nestle/Bonan sponsoroiman ruokapaketin saa soittamalla maksutta numeroon 0800 0 6161 tai lähettämällä sähköpostiviestin kuluttajapalvelu@fi.nestle.comMinä laitoin juuri sinne s-postia (numerosta en saanut ketään kiinni, ilmoitti numeron olevan virheellinen) ja sieltä sainkin samana päivänä ystävällisen vastauksen, että paketti tulossa. Meillä on 4 kk ikäiset kaksoset ja käsittääkseni juuri tuossa 4 kk kohdalla sinne voi soittaa.Joku kommentoi, että Ainu/Bernerin pakettia ei enää saa. En tiedä, pitääkö paikkansa, onko siis ihan juuri lopetettu. Me saimme nimittäin sen paketin n. 2,5 kk sitten laittamalla sinne vauvojen valokuvan ja tiedot s-postilla. paketissa oli pari tuttipulloa, tutit ja tuttiketjut.

Onpas kiva kuulla että jotain saa ilmaiseksikin!!!

Odotan kaksosia ja tulevaisuudessa aion kyl anoa kaikki ilmaiset jutut. Onko tietoa saako mistään vaippoja lahjaksi, muualtakin kuin sairaalan lahjoittamas kassissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat