Vierailija

Olemme olleet yhdessä 6v ja olemme kokeilleet seksin saralla ihan kaikkea. Eilen juttelimme että kuinka olisi mukava tuntea taas sitä alkuaikojen hurmaa ja tunnetta että kaikki olisi uutta ja jännittävää. Me siis pystymme juttelemaan asioista... =o) Vieraissa emme haluaisi alkaa hyppimään sen takia että saisimme jotain " uutta ja jännittävää" Emmekä halua enään kokeilla kolmatta pyörääkään koska viimmeksi tuli molemmille paska olo. Onko ainut keino tuntea jännitystä ja kokea se alkuaikojen tunne kun rakastelimme ensimmäisiä kertoja kun kaikki oli uutta ja ihanaa sopia keskenämme että vieraissa saa käydä kun kertoo ensin? Mikä avuksi?

Kommentit (8)

mutta mä varmaan olenkin se huumorintajuton ja tiukka lesbohuora ;-)Vaikea kuvitella, että toista osapuolta oppisi tuntemaan kuudessa vuodessa niin perinpohjaisesti, ettei mitään uutta enää löytyisi. Uusien asioiden näkeminen taas voi olla omien korvien välissä.Voittehan tietysti kokeilla sitäkin, että nussitte omilla tahoillanne ketä haluatte. Siinä tulee omaan suhteeseen sitten sitäkin jännitystä, että vieläkö se toinen pitää itsestäänselvyytenä, vai pelkääkö se menettävänsä - vai pitääkö itse alkaa pelätä sitä, että vastaantulija olikin viehättävämpi.Tai sitten muuttakaa jotain arjessanne? En kylläkään tiedä mitä.

me ollaan oltu yhdessä 19 vuotta. ja kanssa koitettu matkan varella kaikenlaista (yhdessä, keskenämme) välillä on ollut suvantoja, lasten syntymät, unen puute ym... meni jopa melkein vuosi, ettei tehty oikein mitään yhdessä. puhuttiin asiasta ja filosofoitiin. mutta todellinen ratkaisu löytyi kun alettiin nähdä vaivaa toistemme eteen, rakastelu on tullut takaisin ja nyt sekä minä, että vaimo saa enemmän/vahvempia orkkuja kuin koskaan. kun lapset on turvallisesti nukkumassa, niin on upea tunne keskittyä vaimoon...joko rakastella hellästi, tai nussia aivot pihalle. elikäs ei muutakuin hieman vaivannäköä, ja rattaat alkaa pyöriä kuin itsestään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tauko tekee hyvää. Ei sellainen tauko, että vältetään koko seksi-aihetta ja istutaan sohvalla eri nurkissa. Vaan tauon aikana puhutaan seksistä, sanotaan että panettaa, ja ollaan kiimaisia. Se on aika nannaaa, kun tekee jumalattomasti mieli, ja yhteisestä sopimuksesta odotetaan. Sitte ku päätetään että nyt nussitaan, niin on tosi hubaa.... :) :) Mutta sitä taukoa ei kannata venyttää ihan hirveän pitkäksi, ettei tule jo oikeaa vieraantumista. Tärkeää on, että molemmat " kiusottelee" tauon aikan puheillaan toisiaan...

Nimittäin seksissä?

Pitäisitte taukoa seksissä, myös itsetyydytyksessä vaikka kuukauden. Sinä aikana voisitte pitää toisianne hyvänä, suudella, kosketella, mutta ei alapäästä. Voisiko tuommoinen herättää sen alkuajan kiihkon (mietin tässä itsekin sitä samaa)?

minusta parempi ohje on sopia, että esim. joka toinen päivä nussitaan. ja sitten siitä pidetään kiinni. joillekin käy niin, et tauko vaan jatkuu, ja himot katoaa, ja seksiä ei enää ole yhtään. tai sitten sitä on muiden kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat