Vierailija


Ettei muka 4-6-vuotias vielä osaisi kaivata muiden lasten seuraa, vaan viihtyisi pelkästään äitinsä kanssa kotona. Miettikääpä vähän omaa lapsuuttanne, kuinka TYLSÄÄ oli joskus kesäisin kun kaverit oli lomamatkalla tai mummolassa, eikä ollut muita " leikkikavereita" kuin äiti. Ehkä sitten on varmaankin olemassa luonnostaan epäsosiaalisiakin lapsia, enpä ole vain sattunut ketään sellaista tapaamaan.

Kommentit (4)

joka kyllä käy päiväkodissa mutta jostain syystä vanhemmat eivät häntä päästä leikkimään enää illalla tai edes viikonloppuna muiden kanssa vaan väittävät tytön haluavan olla heidän ja heidän tylsien sukulaisten seurassa. Samoin näköjään menee kesälomat. Äiti vastasi tiedusteluihini, että koulussa sitten kerkiää kavereita hankkimaan. Meidän tytöllä on kavereita (5v) ja todellakin tapaa niitä myös päiväkodin ulkopuolella. Viikonloppu ilman kavereita on kamala!

Kaverit ovat tärkeitä jo tuon ikäiselle, vaikkakaan eivät täysin ehdottomia, kuten kouluiässä. Lapselle on hyväksi sekin, että on joskus muidenkin kuin sisarusten kanssa.Vertaisseura on oikeasti tarpeellista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olisin niin kaivannut päiväkotiin, koska kotona oli tylsää, vaikkakin mulla oli ikäisiäni kavereita ja sain aika vapaasi heidän kans piha-alueella liikkua. Ja kyllä, olen epäsosiaalinen, epäluuloinen ja oma lapseni on päiväkodissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat