Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten ihmeessä jaksatte? Yli 2,5 vuotta takana eikä loppua näy oireille ja jatkuvalle valvomiselle. Olen niin väsynyt etten jaksa enää huolehtia mistään.

Kommentit (5)

Vauva vasta neliviikkoinen. Mutta odottelen innolla, kun itselläni on ihan kiva kokoelma noita allergioita. Onneksi lapsen isä täysin terve.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poika täytti kaks vähän aikaan sit.

Pojallamme on atooppinen ihottuma, infektio astma ja ainaskin on allerginen kissoille, hamsterille, kanamunanvalkuaisille, ja toden näköisesti koivulle, ja maitoproteiinikin on tuottanut ongelmia (vauva-aikaiset runsaat pulauttelut mahakivut yö heräämiset n. 6 kertaa keskimäärin öisin ja melkein aina huudon kanssa, maaliskuussa oli hirvee kahden viikon mahakipu episiodi sit siitä oltiikin kokonaan ilman maitoa reilut 3 kuukautta ja nyt maito ei ole tuottanut mitään ongelmaan ku otettiin taas käyttöön)

Mies on kalalle, äyriäisille, sinapille, kanamunan valkuaisille, parikalle, valkosipulille, lepälle, vissiin heinille, kissalle oliks vielä jollekkin... en nyt muista...

Me kärsittiin yö heräämisiltä meilkein 1,5 vuotta ja allergia sairaalassa ollaan juostu mukavasti, poikamme kun aloitti astmalääkityksen tammikuussa ja tarvittaessa annan aereus-nimistä allergia lääkettä kutinaan ja muihin allergia oireesiin ja hyvin toimii, nyt yö heräilyt on vähentyneet noin yhteen kertaan ja on öitäkin jolloin ei herätä ollenkaan!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat