Seuraa 

Maaliskuussa olisi syntynyt meidän ensimmäinen pitkään yritetty pieni, mutta tänään meni kesken. Tyhjä istukka vain näkyi ultrassa ja verta tulee runsaasti. Parin päivän päästä pitää tarkistaa onko istukka tullut ulos.Olen niin kovin surullinen, etten tiedä miten päin olisin. Ajattelin olla kunnolla surullinen tarpeeksi kauan, että jaksan iloita myöhemmin taas.

Kommentit (7)

voi että, tosi ikävä juttu! Sitä onnellisuuden rajaa ei ole sen plussaviivan jälkeen- pettymys on kova kun näin käy. Suru pitää surra ja ajan kanssa se helpottaa- näinhän se tulee käymään vaikka sitä ei ihan niin näinä päivinä viel ajattelekaan.Itsellänikin menossa tässä juuri keskenmeno, vuodan ja labratuloksia huomiselta odotan. Viikon päivät on vuotanut- kohtu oli eilen uä:ssa tyhjä mutta vielä sitä vuotoa riittää.. istukkahormoniarvon kontrollissa tänään kävin. Itselläni on 3 lasta jo mutta kyllähän se pettymys oli kun ultrassa ei elämää ollutkaan- suunniteltu ja odotettu olisi meidän perheeseen vielä se 4. ollut. Ikäkin alkaa meikäläisellä parin vuoden päästä tuoda omat rajotteet vauvahaaveille mut..katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.Jaksamisia Sinulle! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sure ihan rauhassa! Anna itsellesi lupa olla surullinen! Kun suru on käsitelty on helpompi päästä eteenpäin. On hyvä kun olet ehtinyt kertoa sukulaisille, saatte tukea myös surussa! Ja kaikki ovat varmasti todella onnellisia uudesta raskaudesta kun sen aika koittaa!!Ja uuden yritystä heti kun mieli sallii Jotkut lääkärit käskee yrittämään heti uutta putkeen, jotkut jättämään pari kiertoa väliin (keho on kuitenkin vastaanottavimmillaan aikalailla heti)

Ei ole ollut helppoa kyllä keskenmenosta päästä yli. Paljon on kaikkea tekemistä ja iloitsemista muuten ollut, mutta kyllä se vaan hiljaisina hetkinä surettaa. Odotan vieläkin kuukautisia, kp43, ja rintoja särkee vaikka miten nyt. En tiedä, tottakai toivon että se merkitsis uutta vauvaa, mutta järjellä ajattelen sen olevan varmaan jotain toiveunta tai jälkimaininkeja vieläkin.Hohhoi, jaksamista muillekin, toivottavasti pärjätään.virva

Meille piti syntyä helmivauva meni kesken viime viikolla rv 15+3.Pieni on niin valmis ja kuitenkin niin kesken noilla viikoilla... Anna surulle aikaa, minäkin yritän.Sanaton suruMammariini

Itsellä meni eilen kesken rv 9+2. Pettymys on suuri vaikkakin koko alkuraskauden ajan on ollut olo et tää ei voi onnistua näin hyvin ja jonkunmoinen asennoituminen siihen että lapsi voi tulla pois.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat