Vierailija

ja joutunut vaihtamaan konetta?

Sivut

Kommentit (29)

Frankfurt on toinen aika hirveä kenttä. Mutta kato jo netistä ja vaikka tulosta se kartta itsellesi. Ja ota mahdollisimman vähän käsimatkatavaraa, mieluiten reppuun, että saat sen selkään kun juokset. Ja ei mitään pitkiä hameita... lenkkarit. Olen itse selviytynyt ko. kentällä toisesta päästä toiseen 45 minuutissa niin, että menin vielä turvatarkastuksen läpi portilla (USA:n menossa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun noudatat näitä neuvoja, et voi eksyä:1. Koneesta noustessasi ota esille jatkolennon lippusi ja katso siitä lennon numero. Kävele ihmisten mukana ja tarkkaile kylttejä " transfer" on mitä sinun pitää seurata.2. Heti ensimmäisestä taulusta " departures" katsot oman lennon numeron kohdalta miltä portilta kone lähtee. Tämän jälkeen katso opasteista missä portti sijaitsee ja mene sinne. Joskus jos koneen lähtöön pitkä aika, porttia ei ehkä lue vielä. Etsi tällöin joku mukava paikka istuskella, lähellä näyttöä ja tarkkaile sitä (että porttisi numero tulee esille)3. Jos joudut chekkaamaan itsesi jatkolennolle, mene palvelutiskille.Muista, että et ole ainoa hukassa oleva kentällä - kysy apua, henkilökunta auttaa sinua mielellään!Mukavaa matkaa!

Jos joudut passintarkastukseen, tehtäväsi ei ole etsiä sitä. Seuraat vain transfer kylttiä (ÄLÄ LÄHDE KENTÄLTÄ ULOS!) ja jos olet matkalla Schengen alueen ulkopuolelle, ennen kun pääset portillesi, kohtaat passintarkastuksen. Se on siinä matkasi varrella, eli etsi vaan oma porttisi.

ruudulla selkeästi lukee. Ja usein lentokoneessa on valmiiksi jokaisen paikalla lentoyhtiön lehtinen, joissa lentokenttien pohjapiirustuksia. Joskus tiedät sen seuraavan lennon portin jo lähtiessä Suomesta, sitten vaan katsot kaaviosta, minne laskeudutte (kysy lentoemolta) ja katsot minne päin lähdet kiitämään. Kyllä se siitä. Voihan sitä pyytää myös saattajaa siihen, jos omat kyvyt pahasti epäilyttävät. Mutta siis, tiedän vanhoja ihmisiä, ihan kielitaidottomia oman äidinkielensä ulkopuolella, jotka kyenneet moisesta suoriutumaan. Niin kyllä sinäkin.

Minäkin joskus aikoinani jännitin kovasti yksin lentämistä ja koneen vaihtoa mutta kun kaikki meni hyvin sain rutkasti itsevarmuutta. Silloin tosin vaihtoivat viime tipassa mistä jatkolento lähtisi ja sain juosta kovaa vauhtia Kööpenhaminan lentoasemalla toisesta päästä toiseen mutta ehdin hyvin koneeseen =)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat