Vierailija

että tulee raskaaksi? Olen nyt imettänyt jo yli 7kk, menkat alkoivat 7 vkoa synnytyksestä, enkä ole vieläkään tullut raskaaksi :(. Vauvakuume olisi kova! =D

Kommentit (15)

Meidän esikoinen on pian puolivuotias ja päätettiin jättää ehkäisy kokonaan käyttämättä. Imetän myös vielä täysillä ja saas nähdä. Menkat alkoi kuukausi sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Imetyskin käy ehkäisystä ensimmäiset kuusi kuukautta lapsen syntymän jälkeen. Edellytyksenä on, että lasta täysimetetään lapsentahtisesti - imetysväli enintään neljä tuntia ympäri vuorokauden - eivätkä äidin kuukautiset ole vielä alkaneet."

Eikö sanotakin että imetys ehkäisee korkeintaan kuusi kuukautta synnytyksestä, sen jälkeen epävarmaa, itse imetin vuoden ja tulin kuitenkin raskaaksi kun lapsi oli 10 kk. Toisilla tietysti imetys ehkäisee enemmän kuin toisilla.

Enkä ole lopettamassa imetystä kertaheitolla. Täytyy ensin ilmeisesti testata ovuloinko ja sitten miettiä tilannetta uudelleen. Mitään taaperoimetystä en kuitenkaan suunnittele.

Kuumeilen toista lasta. Onko se niin outoa? Tiedän kyllä, että esikoinenkin on vielä pieni, mutta minkä sille voin, että toivoisin tulevani raskaaksi pian uudelleen. Pieni ikäero olisi kiva lasten välillä. Näin on itsellänikin siskoni kanssa. -Ap-

Lopettele imetystä sitten kun siltä tuntuu ja antakaa vauvan tulla sitten kun on tullakseen.

Ettehän te nyt vielä kovin kauan ole edes yrittäneet. Sitten on eri asia jos ei raskautta kuulu kun esikoinen alkaa olla parivuotias.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat