Seuraa 

Miten olette tutustuttaneet lapsenne päiväkotiin? Kuinka paljon etukäteen olette alkaneet käydä päiväkodissa? Leikkimässä pihalla ja sisällä vai miten?

Kommentit (3)

Poika oli 1v1kk kun aloitti päiväkodissa. Isän kanssa menivät sinne ja ekoina kahtena päivänä poika oli isin kanssa aamupäivän siellä, ulkoilemassa ja sisälläkin. Sitten pikkuhiljaa poika jäi itekseen ja nukkui päiväunetkin siellä. Välipalan jälkeen aina kotiin. Tokalla viikolla alkoi olla päivät yksin hoidossa ja hyvin se meni! Pelkäsin että paljon vaikeampaa on aloitus, mutta yllättävän helpolla se meni. :) Aina silloin tällöin on sittemmin ollut kausia, kun jääminen on aamuisin vaikeaa, mutta koskaan ei ole kauaa perään huutanut. Ja muutenkin on sopeutunut todella hienosti.Minni+poika 1v7kk

Me varaamme vähän alle kaksi viikkoa " pehmeään laskuun" . Tuttu päiväkodissa työskentelevä täti oli kyllä sitä mieltä, että viikko riittäisi. Silti tahdomme pitää alkuun hoitopäivät lyhyinä, ensin olemme itse paikalla lapsen mukana muutamia tunteja kerrallaan, sitten lapsi saa jäädä yksin päiväkotiin. Samassa ryhmässä aloittaa tosi paljon uusia pieniä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käytiin vähän ennen hoidon aloittamista tutustumassa ryhmikseen tunnin, parin ajan. Ekoina hoitopäivinä jätimme tytön (1,5 v.) hoitoon muutamaksi tunniksi. Viikon lopulla tyttö nukkui jo päiväunet ryhmiksessä. En halunnut antaa tytölle sellaista kuvaa, että vanhemmat jäävät päiväkotiin lapsen kanssa. Hyvin sujui siis meillä, tosin tyttö oli ollut jo aiemmin tädillään hoidossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat