Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kysäisenpä tätä: Mistä johtuu, kun joskus tulee valkoinen piste kynteen? Meidän perheessä on aina ollut ja nyt näköjään pojallakin (11 kk).

Jonkin puutos?-Poksi ja poika

Kommentit (5)

ja tarkistamassa,etten puhu ihan huuhaata,niin sinkin puute on yleisin aiheuttaja niihin pilkkuihin,ei siis johdu siitä,ettei saa tarpeeks maitoa ja kalsiumia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kalkin puutosta. En todellakaan tiedä pitääkö paikkansa, vai oliko vain mummujen keino saada lapset juomaan maitoa mehun sijaan. Tosin juon maitoa kyllä joka päivä ja silti välillä tulee " pisteet" kynsiin. Että tiedä sitten tosiaan.

enkä tie lukeeko joku viel vanhoja pinoja, mut mä söin Bekostrong-nimistä B-vitamiinivalmistetta, kun oli kans kynsis pilkkuja, mulla hävis ainaki.

vaan jonkin muun aineen puutostilasta. en enää kyllä kuolemaksenikaan muista,et oliko se sinkki vai mikä. yleensä kai sitä juuri sanotaan,et johtuu kalkin puutteesta,et juotaisiin enemmän maitoa,koska siinä maidossa kyllä on se aineosa,mikä tuon aiheuttaa (siis ne pilkut).. muistaako joku muu,mikä se aine oli?? oliko se sinkki vai mikä?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat