Vierailija

Jännä juttu, varmaan syntyivät puolen yön molemmin puolin...

Sivut

Kommentit (41)

TOTTAKAI eripäivinä syntyneet kaksoset ovat syntyneet puolen yön molemmin puolin, ei nyt välttämättä minuutin parin viiveellä, mutta varmaan tunnin, parin sisällä kuitenkin. En ole asiantuntija, joten en tiedä, miten kaksossynnytykset yleensä menee ts. kuinka kauan lasten " ulostulolla" voi olla eroa, mutta tuskin loputtomiin kuitenkaan.Mulla on sitten varmaan tosi outo huumorintaju, mutta tämä aloitus huvitti, siksi vastasin siihen ihanko totta - tyyliin.2

Tämä tapahtui tosin 50-luvulla. Mummoni ei tiennyt odottavansa kaksosia ja ensin syntyi tyttölapsi aivan normaalisti. Ja noin kolmen viikon kuluttua syntyi poika. Koulussakaan ei koskaan kuulemma uskottu heidän syntymäpäiviään. Toinen syntyi muistaakseni kesäkuussa ja toinen heinäkuussa ja ikäeroa siis kolme viikkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaksoset voi aivan hyvin syntyä vaikka viikkojen jopa kuukauden ikäerolla! Näitä on maailmalla sattunut, kun toinen on syntynyt ennenaikaisesti, ja sitten synnytys pysähtynyt/saatu pysähtymään. Voihan kaksosilla olla eri sikiöpussit, istukat ja lapsivedet.

mutta en ironiaa siinä. Joku yritti viisastella, että tottakai kaksoset syntyivät puolen yön molemmin puolin, mutta sitähän hän ei voi tietää. Ehkäpä syntyivät viikon välein. Et tajunnut mitä tarkoitin, mutta ei sinun tarvitsekkaan.

Olisivat saaneet lapsilisän siltäkin kuukaudelta jos olisivat ottaneet sen viimeisen päivän. Toki saavat sitä lapsilisää kuukauden pidempään sitten loppupäästä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat