Vierailija

Perheessämme on kytenyt koirakuumetta jo pitään ja nyt olisi tarjolla sopivan kuuloinen pentu. Onglma on vain se että olemme alkuvuodesta saaneet uuden talomme muuttokuntoon joten hommia tässä vielä riittää mm. maalausta, autotallin rakentamista, pihalaittoa... Nyt nyt minä hassu olen hurahtanut tähän tiettyy koirukseen. Lapsiakin meillä on 4 joista nuorin täyttää pian 2v. Olisiko täysin tyhmä idea ottaa koira? Kuinka pitkiä lenkkejä keskikokoisen koiran pentu tarvitsee päivittäin? Onko jollain kokemusta koiran pennusta, rakentamisesta ja pikkulapsista saman aikaa?

Kommentit (5)

kuulostaa myös oudolta, että harkitset noin sitovaa ratkaisua, eikä sulla kuitenkaan ole edes rodun perusvaatimukset ja hoitotarpeet tiedossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

missään ei ole kerrottu pentuajan liikunnan tarpeesta joka kuitenkin lienee vähän eri kuin täysi kasvuisen koiran. Sikäli tämä aihe kiinnostaa että kesän jälkeen pitäsi rakennushommien olla suurinpiirtein pulkassa ja saataisiin tuo isikin mukaan lenkittelyihin.

ehkä joskus mutta uskoisin että meillä olisi sellaisen tilanteen varalle hoitaja tiedossa. Jos ei hoitajaa niin ei matkoja, se on meille selvä juttu. Mökkireissuille koira ehdottomasti mukaan kun on oma mökki. Me ollaan paljon kotikulmilla viihtyvä perhe joten se ei ole ole ongelma. Ongelma on lähinnä ajoitus eli tarjolla olisi nyt kaikinpuolin kiva pentu mutta juuri tämä kesä hyvin kiireinen edellämainittujen asioiden kanssa. koira meille tulee joskus joka tapauksessa. Mies yskii tuota ajoitusta myös vaikka muuten hänkin haluaa koiran.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat