Vierailija

Kuinka pian olette lähteneet ulkoilemaan vauvanne kanssa? Nyt kesällähän käsittääkseni vastasyntynyt saa olla vaikka heti pihalla jos on lämmin.

Tarkoituksena olisi nyt sitten lähteä vaunuilemaan pihalle. Kuinkahan pitkän aikaa siellä saapi olla näin ekalla kerralla? Vauva on syntynyt maanantaina.Vinkkejä vaatetukseen? Vaunut ovat aika tummat..Voi ei kun sitä tuntee olevansa ihan kädetön näin pienen vauvan kanssa :(

Kommentit (14)

Käsittääkseni kukaan ei ole seppä syntyessään...Jotenkin sitä haluaa muilta kysellä vähän vinkkejä.Kiitos kolmonen asiallisesta vastauksesta!-ap

Mutta ota tosiaan itelles juotavaa mukaan jos ootte pitkään. Imetys vie niin kauheesti nestettä että kannattaa kipata ainakin puoli litraa mehua tms. joka imetyksen jälkeen... eikä riitäkään näillä säillä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kahden viikon sääntö koskee lähinnä kylmiä kelejä, eikä ulkoilua tarvitse nyt varoa.Tärkeintä on, ettei vauva ole auringon porotuksessa eikä liian kuumassa. Pue hänet vaikkapa lyhythihaiseen bodyyn ja pane jaloille lakana. Ei muuta. Tarkista lämpötila niskasta, eli jos alkaa hikoilla, siirtykää viileämpään. Hyttysverkkokin hiukan vähentää ilman kiertoa, joten kannattaa olla tarkkana tuon kuumuuden kanssa.

Meidän vauva syntyi helmikuussa ja oli lähemmäs kymmenen astetta lämmintä kun vauva oli melkein viikon vanha. Terkkari kävi kotona lasta kattomassa ja sanoi että saa jo mennä ulos kun oli niin lämmintä ja vauva iso.

Vaikka olis ollu kuinka helppo ja vaurioton synnytys, niin et oo vielä palautunut entiseen kävelykuntoon. Mutta toki voit pienen lenkin heittää, mutta älä turhaan rasita itseäsi liikaa. Se kostautuu maidon niukkuutena ja kitisevänä lapsena.

oltiin joku 3 tuntia eka päivänä liikenteessä. Mulla oli pillimehuja ittelle, ku verensokeri meinas laskea aina salaperäisesti. hissukseen tallattiin, varjoisilla paikoilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat