Seuraa 

Vauva 1 kk on kovin räkäinen ja yskiikin. Hirvittää jos kuume nousee. Kauanko teillä flunssa on kestänyt? Jos lääkäriin olette vieneet, mitä voivat tehdä siellä pikkuisen hyväksi?

Kommentit (3)

Pari kertaa ehti olla jotain flunssaa, ekan kerran kun poika oli vain 6 viikkoa... Emme me mitään muuta sitten tehneet kuin nostimme sängynpäätyä ylemmäs, laitimme ilmankostuttimen huoneeseen ja sitten ostin keittosuolatippoja apteekista ja sellaisen nenäimun jolla sai räkää pois. ONneksi meni ihan tuolla ohi itsestään!

poika oli 1,5kk kun tuli influenssa. kuumetta oli 38,6. päivystyksessä laittoivat supon ja ottivat verikokeita ja virtsanäytteen. näytteistä ei löytynyt mitään sellaista, johon lääkkeet tehoaisivat. osastolle olisivat ottaneet ja laittaneet tippaan jos poika ei olisi jaksanut itse syödä. ei jaksanutkaan imeä rintaa, mutta pullosta söi puoliunessa. herättelin yölläkin väkisin syömään, jotta ei päässyt kuivumaan. kotiin ostettiin suppoja, mutta kuume laski nopeasti eikä suppoja tarvittu. jos en hirveästi valehtele niin sanoisin, että yskä kesti viitisen päivää ja poika oli nuutunut ehkä kolme päivää. räkää tuli reilusti viikkoja. säälitti kovasti kun niin pieni oli kipeänä, mutta vauvat tuntuvat olevan sitkeitä ja paranevat nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli meidän vauvalle tuli flunssa n. kolmen viikon ikäisenä ja kuume nousi 38,5.C. Kävimme yksityisellä lääkärissä joka totesi että nielu vähän punoitti mutta muuten ei tulehdukseen viittavaa ja jos kuume nousee yli 38.5 pitää mennä päivystykseeen. Mitään lääkkeitä ei määrännyt näin pienelle. Muutamassa päivässä olo helpottui. Vauva oli koko ajan hyvävointinen, eli söi hyvin jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat