Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kaksplussan ja vauva-lehden sivuilla asiaa vatvoneille teidoksi,että olisi hieman asiallisempaa vatvoa asiaa omassa päässään kuin sivulla jossa en itse edes käy (sain tätä kautta tietää että perheestäni on esim.2plussan sivuilla 27 aihetta!!).

http: //irc-galleria. net/blog. php?nick=Nuppulainen

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoittamasi julkiset päiväkirjamerkinnät näkyvät kaikille: vanhemmillesi, tuleville työnantajille sekä ihmisille joille et välttämättä haluaisi kertoa koko elämäntarinaasi! Tekstin poistaminen Internetistä täydellisesti on myöskin yleensä mahdotonta, joten mieti, mitä kirjoitat!

Muistathan kunnioittaa myös muiden ihmisten yksityisyyttä. Älä mainitse muita ihmisiä nimeltä, mikäli sinulla ei ole siihen heiltä lupaa! Tällöinkin suosittelemme käyttämään pelkkää etunimeä.

Yhteystietojen, esim. sähköpostiosoitteiden tai puhelinnumeroiden mainitseminen päiväkirjassa on kiellettyä.

Tekijänoikeuslain suojaamien tekstien, esim. laulujen sanojen, runojen tai novellien julkaiseminen päiväkirjassa on kielletty. Luonnollisesti tämä ei koske itse kirjoittamiasi taidetekstejä.

Noudathan myös hyviä tapoja ja Suomen lakia. Päiväkirjaa koskevat muutkin IRC-Gallerian säännöt, joten esim. rasistiset, yli-eroottiset ja väkivaltaiset tekstit ovat kiellettyjä.

Ylläpito poistaa sääntöjen vastaiset tekstit ilman erillistä varoitusta tai selvitystä. Räikeä sääntöjen rikkominen johtaa viikon jäähyyn tai pahimmillaan tunnuksen poistamiseen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat